'CONTEST TABIK sama kamu'

pehal aku menggatal nak join contest..dah lame dah aku tak join contest..tapi kali ni setelah disuruh berkali kali..aku rase cam kena join jugak ni..kalo tak..merajok pulak si mina arnab...kalo ko bagi hadiah arnab..memang aku nak aku yang menang..kalo tak aku santau arnab2 ko...

 sesape2 rase2 cam menggatal nak join..kentut je atas banner tu..aku rase hadiah die mina nak bagi arnab sepasang..takpon kekure due tige pasang..takpon kambing biri biri baka new zealand..


syarat pertama dah lepas..syarat kedua..die suh follow blog rara tan..keturunan cina mane pulak yang die suh follow..oleh kerana dah syarat maka aku pon cam terpaksa geli2 la follow blog tu dengan harapan tuan punye blog kiut dan cun..


syarat ketiga..tarok gambor sape2 yang aku tabik then wat story pasal ape aku tabik orang tu..aku tak paham part ni..die kate contest tabik2..tapi tetibe gambor di pasal inspirasi pulak..tapi hade aku kesah..dah kontest pon pasal tabik2 kan..ini kesah aku..




nampak tak gambor pakcik misai ni..die ni ketua juruletih kat tempat aku BER 'PLKN'..aku tak tau pon name sebenor die apenye.aku panggil die KJ je..die komando yang aku rase sangat ganas..sebab dalam beg sandang die macam2 benda pelik ade..yang paling pelik dok ade dalam tu..'anu' buaya tembaga..mungkin sebab die komando kot..tu yang barang2 die pon mengganas semacam jerk..


sebab aku tabik die..sebabnye..pepagi aku selaku ketua bagi segala ketua yang dok ade kat sane salu kena bagi laporan kat die lepas semayang subuh..jadi nak ke tak nak ke..memang memule aku kena tabik hormat dulu kat die..padahal bukan atas kerelaan aku pon..




amacam mina ok ta citer aku..tak lari tajok kan3.???dah contest pasal tabik2..jadi betol la aku tabik pakcik komando ni..



bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

Amirah Adnan said...

hensemnya KJ ko tuh~

misai mahal tu weh! hahaha

aliarosli said...

ahhaaahaahahah,nie tabik betul-betul tabik nie

hensem lah die

nk no pkck kj

KUREKURE COMEL said...

sengal ehh....mesti ko tgh blur kan...hahaha....


aku rasa kalau pemenang karangan paling kedekut...ko la kot menang...hehehe...


beb tq la join ye...walau aku rasa mcm terkedu pd pengakhirannya....
hahaha...

MiSzy DiaN said...

ceyhhh..
contest org lain dia join kalu lucky draw aku nda maw join plak..
mmg nak bawa diri betul2 laaa nie..
hahahahaaa....
gud luck cikgu ensem :)

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam...nescafe+milo...baru hari ni..saya singgah blog anda..dan follow anda...nanti follow saya yer..

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

eh...ko plkn katne dlu ?
alahaii...tibe2 teringat kat KJ aku dulu ..Name dye Pak lah...misai same cam KJ ko nie..
Maybe sume KJ kena ade misai camni kot..:p

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi... OwH< BKaN SBaB iNCHiK JiJi SaLu TaBiK2 KaT Beliau Ke? (^_____^)V

d_LA said...

hehe..brg dlm beg dia mmg ganaz la ji..aku x kene gi pun PLKN ni..best x??best x ko gi sn??

aida4eva said...

keh keh keh..tabik hormat la ek??

kihkihkih...aci la jgak tu :P

http://aida4eva.blogspot.com

zati embong said...

tabik ke kagum ni?hahaha

Novelgurl said...

singgh dri blog kure2 comel :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved