cikgu bujang..

ramai bebeno cikgu cikgu yang dok mengajor kat sekolah campor campor dok bincang pasal bahaya jadi cikgu kat sekolah campor campor kalo diri si cikgu tu masih lagi membujang+ader ciri hot2 gitu..selama ni aku dok ingat ke deorang setakat bincang geli geli je..ghupenye memang ade betolnye jugak..

cam tadi ade meeting guru guru sukan kat sekolah aku..cam biase aku pon terlibat jugak le..selaku coach bola penyepak..ramai kot cikgu2 laen yang terkujat sebab kat sekolah aku tu memang ramai lagi cikgu2 bujang..lagi2 aku ni hah..cikgu yang termuda kat area pasir mas..

cikgu2 tu cakap memang beruntung sangat le aku dok mengajo kat sekolah budak laki je..takde la pening2 nak melayan bebudak pompuan..cikgu2 laen dok bayangkan siap explain dalam2 lagi camno agaknya kalo aku mengajor sekolah bebudak pompuan dengan 'keadaan aku' sekarang ni..camne keadaan aku..pikir2 la senirik...

aku pon terpikir jugak..sepanjang aku and da geng dok kat sekolah budak laki2 ni pon dah ramai yang nak berdampingan..kalo dok kat sekolah pompuan camne la eh???uish...camne eh..nak try le jugak..eheh..

yang penting nye..niat tu salu2 le kena setting.kena polish..kena servis..

murninye muke budak ni..student sape ni eh.




bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

UNA budak BAEQ said...

oh oh cekgu bujang lagi muda :p
nak sainnn . hikhik

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi...


CuBeR La TRY TeST MiNTaK TuKaR Ke SKoLa aiR BaTu CaMPuR... (^_____^)V

Miss Ran said...

pgsn kalau g tmpat aku

haha

sume pompuan..terus jdi rebutan

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

HAHAA!! sekolah pompuan lain sket kalau cikgu laki masuk lebey2 agi bujang..KAH3..hot kau jiji kalau ngajo sekolah pompuan..;p

azi nur said...

skola campor2...hukhuk

Cik Eliza said...

cikgu bujang ter HOT , kehkehkehkeh!

Bella Bell said...

cikgu bujang!ajar kat pasir mas ea??mai dtg besut..kita panjat bukit keluang kat depan maktab ni..miahahhahaha!!~

KUREKURE COMEL said...

nak kata pemes la tu...hehehe.....

best pe ada cikgu bujang kat sekolah...baru rasa semangat nak blajor...hahahaha...




*kenyataan diatas bukan mina*okei...
hehehe...

Titisan Hujan said...

cikgu ley femes lar kalo p sek pompuan..meh kampus den nih.sume pompuan.konpom laa....

ika said...

aku rase student pempuan x kan jadi gatei kalo cikgu laki nye x melayan . kan ? hee . aku tau ko x mcm tu . haha .

**::CIKNUURUL::** said...

bujang trang tang tang,.kt skolah aku pon rmai lg bujang tp bese laa,aku kan hot,.xrmai yg berani dekat,.wakakaka,..nnti tebako,.kih3,.

Cik Bidadari said...

niat kena salu yeak... pewittttt... betul tu...

Oopss..Cikgu Cinta said...

hahhah..ko teringin nak beskandal ngan student ke?ehehhehe...

p/s:weh aku sedih la nak mule dari bawah balik. rase down tros. tak pasal2 kau jd cikgu cinta ahahhahahahha

vampire's lovex said...

ohhh ngaja kat skola gay ke haha!!



gay mksud nya,skola lelaki..:p




kawen ahh cepat..awek2 kelntan comey2 boh

YobSumo said...

haha. tak ke rasa mengajar sekolah lelaki tu lagi bahya? hahahhahahaha.

Faaein Himura said...

hahaha.. kalo skolah campur.. bahaya juga tu.. silap2 ko asyik kena tukar skolah aje nanti.. macam kes skolah aku dulu... cikgu tu bujang... ada pula student minat kat dia.. siap antau surat cinta lagi.. bila ramai dah heboh satu skolah, last cikgu tu kena tukar ke tempat lain.. boleh jadi ko pun leh terkena cam tu weh... hahaha..

wath said...

penyelesaian termudah..ko tuka je status ko tu :D

Ainul Hayat said...

setuju dengan wath...sile tuko status anda dengan segera untuk mengelakkan ko jadi jejaka rebutan...hehehe...

Ina said...

kawin je jiji..habih citer..he.he

Nurul Afifah said...

cikgu hawt lah ni..

=.='

bdak tu msty bdak blajar kat tahfiz tu..

gadis kepastian said...

aq taw mcm na dugaannya jd cikgu muda lg hot...hahaha

Qaseh dalia adelia said...

seb bek sume laki kan ..lau tak agak2 leh mengajar ke tidok asek kene tenung dek pelajar perempuan wawawa

MerLe said...

haha.. ye eyh.. tp ingt dlu ms skolah penah usha ckgu laki muda..tp lps dgr dia bg tazkirah x best, trus x suke.. hOho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved