nak jadi macam awek aku...

 
 
 
kakngah: along..nak cekelat tuuuu...nak cekelat ferrari roceeyyyyy....nak banyak2 macam ni...(sambil buat kembang2 tangan die)

along: haaa..ni cekelat cik yuyu zulaikha yang bagi..kenal ke tak..??kalo kenal along tak mo kasi cekelat tu..kalo tak kenal along kasi sampai muntah...
 

kakngah laju2 geleng2 kepale dengan body turut tergeleng geleng..memang kakngah tak kenal yuyu..
 
kakngah: along2..nak jugak cekelat tuuu...kalo tak kiteww nak majok..taknak dah tido kat umah along...
along: alololo...haaa ambik2..rambut kak ngah dah panjang dah ni..meh kite gi potong nak??kasi cutting macam bulu arnab...nak tak...
 
kakngah: taknak potong..kakngah nak yambutt kak ngah jadi cam rambut 'awek' along..cantik jeww..yambuttt awek along cantikk...kakngah nak panggil awek along kaklong boley takkk...??? 

along: hurm mane nye awek along??kakngah tengok kat mane ni???

kakngah: tuuuuu..kat komputer along tu.dalam encet along pon ade gak..haaaa...cantikk...bile 'kaklong nak datang sini????nak maen corok2 dengan dieeee....

kaklong
 
orang kate..kekadang kate kate ni leh jadi doa..ni pulak budak2 yang tak berdosa lagi berkate kate..agak2 menjadik ke ek????



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

aliarosli said...

nak jugak ferrerrorocheeeeeeee

waaaaaaaa,lame tak makan cokelat

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

aku sekeh jugak kau nih jiji
:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaa..ko yang dapat cekelat tu rpenye...

d_tieah said...

Nasib baik I minat coklat kitkat jek.. Hahaha.. Tengok jenama coklat vochelle terus teringat kawan bagi hari tu masih lagi simpan dalam peti ais.. Tak usik pun lagi,, Adoi..


Entry Terbaru : Fenomena Usop Wilcha Menyerang Facebook

Amirah Adnan said...

ferasan -.-'

Ainul Hayat said...

Ko jangan marah wey kalo aku kata...mongokla...nak tersembor roti kelapa aku tengah makan nih. Pe pun, aku like entri nih...ko ni penuh gimik......muahahahaha.....

MerLe said...

haha..siapakah gadis itu? tersedak dia nti..

farah wahedda said...

HAHAHHA a'ah cantek gadis tu mcm sya lallalalalala

y u y u Z u l a i k h a said...

bhahahahah... lama gile dak yuyu ni nak post~ hahaha..

biasalah.. yuyu :P


hikhik.. sampai akhir nya ^^ hooreyy!

NOOR FATIN said...

wow. ada apa2 ek dgn yuyu? wink wink

LiLohOnEy said...

haha.

comey jek buat muka :p

alexa yussida said...

auwww kak long yg hot ! aminkan jela kata2 dak kecik tuh..hehe:p

KatekateKite said...

hahahaa...

meh sini katekatekite nak kate....

harap harap kakngah dapatlah kaklong secomey tu! =D

CIK TOM said...

comelnya muncung...hehehe

mie said...

perhh..sedapnya..lama xmkn kot coklat mcm ni

aiman said...

tibe2 terliut ferrero rocer

KHRLHSYM said...

siapa yuyu zulaikha? mahu coklat juga. hahaha

KHRLHSYM said...

siapa yuyu zulaikha? mahu coklat juga. hahaha

epadzz zainal said...

tali cacing.haha
:P

skandaLdariLangit said...

hah? yuyu awek? peh.

piNky LuCiA said...

comeynya....

**::CIKNUURUL::** said...

rmainye awekkkk dlm komen ko ni jiji,..ishh3,..

KUREKURE COMEL said...

tu mak akob dgn mirah ke?hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved