pompuan ke laki

cam bes gua bace tajok dalam paper tamil ini hari..pompuan lagi banyak membaca dari lelaki..tapi....tapi...tapi..ade tapi2...bahan bacaan deorang ni memang berbeza bebeno dengan bahan bacaan kaum lelaki asli tanpa campuran bahan2 kimia terlarang..

gua selaku lelaki yang comey..nak cakap gua rase kaum kitorang ni lagi kuat membaca..cuber korang tengok mase kitorang drive..lelaki ni lagi suke tau bace nombor plate kete laen..

lagikan mase dok mencebok pon lelaki ni leh membaca lagi..kalo dalam jamban awam kan biasenye ade orang dok conteng2..lelaki memang suke bace secare spontan cenggitu..jimat ringkas dan padat..ye tak..????

kesimpulannya..gua nak tanye..mane lagi kuat membace???



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Oopss..Cikgu Cinta said...

psssttt...cikgu follow kamu ;)

qasehraihan said...

kahkah..kamu gila..

✿ gadis biasa ✿ said...

ark....?
tu pun kategori bace eyh..
cmne plak kalo pempuan bace kandungan sgla mende dr dalam alat2 toiletries hingga mekap2...???.belum lg ingredient lam makanan..uhhhlaa~~
winkwink")

eRza farEeha said...

2,2 kuat mmbaca..leh x g2..hik3

KatekateKite said...

ermmm... same je kot! =p

Epal Hirata said...

ehhh...sape kate..sape kate..

aliarosli said...

em,emmmmm
due-due sama je

pompan bace len, laki bece mende len

same jelah tue

<---tak tau nak pilih sebab abah suke bace gak

puteri ain said...

haha..mcm ni pun amik kira ke ? haha

Ina said...

kalau populasi wanita lagi ramai dari lelaki, mestilah pompuan lagi ramai membaca, membaca benda yang berkualiti..setakat baca no keta tak aci la..jiji.

Gimi said...

dua dua...

Ain Zulaikha said...

hello hello, saya pun suka sangat baca no plate kereta, and rasanya perempuan pun suka jugak baca benda yang tertulis kat dinding.. hahahhaha.. senang cite, laki perempuan is just the same.. :)

** sorry sangat sebab lambat reply jejak :) peace.

Afikah Aziz said...

xsetuju...rasanye dua2 sama je kot hehe

farah wahedda said...

dua dua kuat membace..huhu aku pon ske bace lalala

kiera'sakura said...

aku pown spesies suka membaca time mencebok..hohoho

Ainul Hayat said...

HAHAHA......ko ni sengalla jiji...

wath said...

ko bia betul baca tajuk paper tamil?

apekah??

HEROICzero said...

HAHAHA agreed!

part tandas tu. melilau jek mata baca ape yang ditulis. sampai kecik2 abes dah mata nak fokus.

MerLe said...

jap..jap..nk pikir dulu....emmmmmmmmmmmm...sama2 banyak baca..cma mybe bhn bacaan x sama..cam my parent..my mum suka baca mjlh wanita..my dad pulak suka baca buku agama..my bro suka baca kOmik ngn mjalah keta..my sis suka mjlh remaja..aku? suka baca Quran..alhamdulillah..sile tiru..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved