ceritera


satu...
mase sekolah2 dulu korang ade buat ke buku latihan korang jadi buku nak tulis lirik lagu geli2..sebab tadi aku rampas buku student aku..memang akur ase wat malu kaum muke ganas jer la die tu..muke ganas tapi tulis lirik2 lagu dalam buku..kalo lagu metal tu leh tahan gak..ni lagu syarifah aini..ramlah ram..dj dave..hapekena ngan student aku sorang ni..

dua..
ingat tak aku ade cakap..makcik balik surau lintas jalan cam lembu???
dah tadi aku kena marah ngan geng2 makcik..sebab berdecit aku brek motor..
dah tu..deorang melintas maen pakai lintas je..aku rase cam dah slow sesangat dah aku bawak motor..
makcik2 sekalian.. lembu pon kalo nak lintas jalan deorang kompom tengok2 dulu kot2 ade yang lagi keras dari deorang..dah tu pulak lembu mane nak salahkan pengguna jalanraya kalo deorang keno langgor..

tiga..
aku ade citer aku nak test drive kete semalam kan..wokeh esok dah boleh wat down payment..bulan2 kena bayor lapan ratus hengget..
tapi..
bukan aku le yang nak belinye.member aku yang beli..aku tolong test drive je...aku mane la nak mampu beli kete besor cenggitu..setakat BMW tu ok la.
tapi akak2 dekat kedai toyota tu memang seksi meksi le..siap goda2 lagi.mentang2 le aku yang test drive...mesti deorang ingat aku yang nak beli..

empat
tadi kuar pergi kedai nak beli megi tomyam..sambil2 layan lagu negaraku atas motor tetibe rase cam ade ketulan lembut2 jatuh atas bahu sebelah kiri aku..
sekali tengok habis baju melayu aku weh..
tahikkk burung wehh...kalo aku dapat burung tu aku cabai bontot die...

p/s
aku nak bergeli geli ngan blog korang malam ni.mane yang sempat aku geli2 maka beruntunglah mereka..aku rase minggu depan aku nak wat GA le..takpon pertandingan melukis..hehe..boleh tak eh..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

Bella Bell said...

phewwww.....cerita yang menarik..nak2 no tiga tu..hahahhahaaa...

errr..GA?? nak join! heheheh~

aliarosli said...

hahhahahhaha, ape lah

ek? lagu? hahhahahah, kantoi disitu

emmmmmmmmmmmmm,dapat tak makan megi tomyam??

sikit lah

adwafarahin said...

perhhh meggi tomyam..terliuq der!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

GA ? buat la buat ! hehehe

Amirah Adnan said...

bagus! burung tuh sampaikan pesanan aku.. muahaha..

erk..pertandingan melukis? ko saje tak nak bagi aku menang kan..-.-'

Senorita Nadira said...

ahaaaahh..klakor2!!!

qasehraihan said...

muahahaha..klakar anak murid kamu tu ek..
saya perah gak rampas buku..
rupanya gmbr pemain bola penuh dia tmpl..kbetulan pulak sy minat..
apa ag..sy simpah wat koleksi sdrila..hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/mengapa-wanita-menangis.html

**::CIKNUURUL::** said...

wahahahah,.nsib aku xjmpe lg ank mrid aku cmtu,.esok,aku nk cek la,.haha,.
2.ciss!,aku ingt ko yg nk beli kete beso tuh,.adoi,.

3.muahahahaha,..sian,.
4 and so on,.ko buat la,jnji bg aku yg mnang k,.hehe,.aku nk join,cnfirm!,.ni aku sapot awl2 ni ji,.

Cikgu CTE said...

dulu saya minat sgt kat muka puteri zarith sofea yang kawin ngn sultan johor la nie, habis gambo kawen dia saya gunting2 dan taruk kat belakang plastik buku sains...bila buat spotcheck, habis gambo2 tu semua kena rampas...

KUREKURE COMEL said...

hahaha..nsib baik kat atas baju melayu...kalau atas kepala..hehehe..


aku nak paksa ko join jgk..tak kire..hehehe...

Miss Ran said...

hahahahahaha mcm2..pnt bace..byk no story skaligus huhu


papepon enjoy..prtndgn mlukis phailed la

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaa...kirenye aku ni beruntung ar sebab ko datang bergeli-geli ke blog aku tadi..:P ..hehe

nak wat contest ? waaa...dialu2kan...^_^

lea said...

byknya citer..
taktahu nak komen mana satu..hehe
tapi kan aku suke citer 1st
dulu aku pun suka tulis lirik2 lagu kat buku..hihi

Epal Hirata said...

humph...aku kn spot check ngn bapak sndiri kat skolah...kena lak bapak aku cekgu disiplin,mati r kena bebel dlm kete nak balik smpai pagi esk nk g skolah balik...ish..seksaa

sicomot-comel said...

melukis????

aku nak weyh !!! ^^,

iwan_dextrous said...

bez story ko nie..ahhaha

Oopss..Cikgu Cinta said...

singgah jalan2...dan follow kamu.jempot dtg ke..

http://cikgucinta.blogspot.com

alexa yussida said...

aku penah gak terjebak dgn kes tulis lirik lagu dalam buku tulis..tp masa 2ndary school la..xdenye skola rendah nak wat gitu ,stakat lukis org lidi ade ar :p maju student ko ni

Ummu~Ishak said...

satu
sama je murid ko ngan aku. bab tulis lirik mmg no 1. suh ngapai lingkup.

dua
dua minggu lepas aku hampir nak langgar sorg nenek yg lintas jalan mengalahkan lembu.siriyes aku dah ngucap sambil bayangkan nenek tu melambung dan terus innalillah atas jalan.fuhh

tiga
baru berangan nak rase naik kete besar ko ji. cehh

empat
maka naik kereta adalah lebih selamat sebab kalau burung berak pun kena kat kete.diri sendiri adalah selamat.pheww~

Ummu~Ishak said...

eh... ko tiru tajuk entri aku ye???

saman!

Cik Eliza said...

kehkehkehkeh !

motif ?

:p

nak masok pertandingan mewarna~ ! :D

hentakbelipat said...

bagi salam dkt student tu beb..kate dkt die....diam2 jatuh cita-ramlah ram

kiera'sakura said...

klu aku msk contest ko make sure aku menang.. hahaha

MerLe said...

haha~ byk tul citer... GA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved