posisi terbaek untuk beyakkkk....




huuuuu..naek berbulu kepala lutut gua memikirkan cara terbaik dan posisi tercantik untuk beyakkk ngan jamban cenggini...hadoi..semalaman dan sepagian jugak rasenye gua menahan nak beyakk..
apehal le banyak sangat jamban kat malaysia style cenggini...
kat hotel lagi2 la..ade tisu je..paip kat sinki..hurkkk...takkan gua nak mencebok kat siniki..naye tuuu..
naseb jamban2 kat masjid2  banyak lagi style jamban traditional punye..
boleh jugak gua mengamalkan posisi sunnah..

ade yang berani wat cenggini ke



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

iwan_dextrous said...

hihihii...ko try r buat dulu mcm tu

Anisa Hang Tuah said...

hehss..ji buat la cmtu dulu

:D

aliarosli said...

yek, sape nak wat cam tue? ko try dulu

dia kuar tak yayik tue?

hahhahhahha,hotel memang ler

nyirap gak lau dok hotel

MerLe said...

haha~ ada plk wt gitu..bleh kuar ke..

Miss Ran said...

xgembre ble sbut sal tndas..errr kene pilih y betol2 terbaik

epadzz zainal said...

akan cuba malam nih.
kah3 :P

Oopss..Cikgu Cinta said...

wow!!!kreative nak tekentut aku negok video ni huhu

Cik Bidadari said...

eeeeeeeeeeeeeeeeee... mana jumpa nie... eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

intan.maisarah said...

tahi dia comel

farah wahedda said...

aduiiii...goli teman nengoknye

~eZmALiZa~ said...

pelik2 je jiji yuuuuu............

**::CIKNUURUL::** said...

ji,,.aku nk tgk ko buat dlu,.ampehh,..geli aku la!,.ggrr,..

.izzatul.hazwani. said...

woo..geli tgok katun tu..hak3

liyana said...

haha..xde keje..kekalkn yg tradisional

Epal Hirata said...

nk yak2 pn memilih ko ni..hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved