aku pon boleh jadi model..

kalo cenggini la gamaknye..aku rase aku pon leh jadi model...
sempot liang peparu aku nengoknye..rase macam dah tak jadi pulak nak tapau kete ni sebijikk...

p/s
amacam kulit baru blog aku..simple dimple campor misteri2 gitu..pasan tol..
ni pon make over oleh yang dikasihi sahabat blogger aku..AQISH..
nak arapkan aku make ober..pergh..aku memang tak gheti..
sape2 yang rase cam bermurah ati nak make ober..silekan la..
maklom le esok kan ari jumaat..ape la salahnye wat kebajikan..sambil2 tu leh ngorat aku..wekkk333...



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Faaein Talip Roy said...

simple je.. aku pun tak reti nak make ober..

patut arr aku cr2 pic kete tu dah takde.. make ober upenyer..

Bella Bell said...

hhahaaha...kalau macam ni aku pon boleh jadi model..awwww nyah..heheheh!!~


uit..esok hari jumaat..esok aku cuti gak..tapi....huwaaa...nak exam dah..study2 ^__^v

KUREKURE COMEL said...

kalau ko jd model..kompem beratur bakal2 mak tua ko..hehehe..


ehhh rasa mcm lain je masuk cni...
sbb dah terbiasa dgn sblm ni...

.izzatul.hazwani. said...

kah3.. aku pun nak jugak :D

yeyeye.. misteri sgt nih .

akU GaDis said...

nak jadi model ke?

nak sign!!!! hihi

simple is better! :D

Rozuan Ismail said...

sinple dan like23x..

euw.nodel tuh!geli nok!

Puteri Iqa Izyan said...

kalau gua jadi model lagi cun kot.haha.


eyh.suka template skang. senang nk load. lagi ringan dari dulu. ehek ^_^

alexa yussida said...

simple dan ringan...:) eh akunye berat x?

miza said...

comey wat blog aqish lg..hehe..

FariehanIbrahim [LBC] said...

ngahahaa..model plg anggun aku tgk! :p

simple. nice! =D

MerLe said...

haha.. sy terpegun krn 2 perkara

1) baik kamOo je jadi model tu..haha
2) blogmu berubah warna.. mmg nmpk kemisterianmu terserlah.. tp xleh nolong make ober la.. sy pun tak reti jugop..hOho~

aliarosli said...

hhhahahhahah, aku tak pasan pon

ko cakpa dah make ober baru aku pasan

hahhahahahhahaha

bersama kak Es said...

bagus lah model nih.

Nampak siket ketahanan kete tu..
Ni tak asyik2 model pompuan..dah tu plak, letak yang pakai mini skirt yg kalau tiup kipas terselak tu.

lagi bagus guna model ni...

Arm_mj said...

hahhaa aku mau jadik model gak~~~

ghost writer said...

aku kalau ada kat situ,sumpah aku akan buat-buat tak perasan.cilakak!

d_LA said...

smart2..aku suke..simple is ringkas!

Cik Bee said...

ada jugak upenye blogger yang se spesis malas make over blog sendiri... simple tape, yang penting isi dalam tu weh..

Azie Azra said...

oooo............
aqish ke yg buatkn?
majok ngan aqish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved