weyh...aku nak mintak tolong korang ni...bantulah aku...

 
usha muke aku leklok..muke ade problem tu.tang muke licin tu korang takyah nak percaye sangat...itu hasil edit je tu..kalo tak..memang berbulu je muke aku sebenarnye..

aku rase aku macam ade problem yang aku nak settelkan dengan korang ni..
kang kalo aku tak settlekan..korang pulak yang majok2 ngan aku..
problem ngan manusia ni..memang takkan selesai selagi kite tak selesaikan dengan manusia jugak..ye tak...

masalahnye sekarang ni..sumer blog yang aku follow dah ghaib hilang hentah kemana..aku dah cuber solat hajat..mintak pak imam wat kan air yasin..aku dah bace hempat puluh kali ayat kursi..kot2 le ade gangguan makhlok2 laen yang cube tutup pandanngan aku dari nampak blog korang..tapi tak menjadik jugakk...

jadi..untuk menyelesaikan masalah ini...
apekate..korang komen kat bawah ni..
dan aku akan follow korang dengan jayanya....
kire win win le ni..
lagi elok korang hebohkan pasal benda ni kat orang2 kampong korang..
 



bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Rozuan Ismail said...

wan pon dah terkena sebenarnya semalam.tapi alhamdulillah dia ok.

cuba tgk kat dashboard.bhgian bawah tuh ada die cakap view in google reader.kalau klik situ,dia akan tunjuk blogger yg update entri.taspi,untuk bg blog yg follow tuh ada balik tak tahu

p/s Blogger tgh upgrade,sebab tuh ramai blogger ada masalah ni

Aimifiqa said...

waaa. komen di sini~ heee. sje dtg sini. jenguk jap :)

putri noor syamimi said...

eh, camne leyh ilang? viruskah?

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi!~

iSH3!~ SaDiS SuNGGuH CeRiTa aNDa iTu...BaNYaK2 KaN BSaBaR Ye... TiBa2 TaKuT TeRKeNa PaDa BLoG SeNDiRi SeTeLaH MeMBaCa KoMeN iNCHiK RoZuaN...

aliarosli said...

heh, tak payah le ko gedik nak polo balik

ko tunggu jelah, dia tengah upgrade la

Mutiara Bernilai said...

hm.
dun wori la,
slalu gak jd gitu,
tp 2-3jam or bberapa ari pastu ade smule.

^__^

UNA budak BAEQ said...

agagaga tu lah make over belog tak gitau aku , ngehngeh

macam aliarosli kata maybe belog hang ngah blur2 lagi kot . tapi kalao tak ok gak jgn lupa polo aku :p haha

azi nur said...

uii belog ko berantu ni,,,tah jembalang mane dah masukk...try sembur degn minyak itam..hukhukk

Bella Bell said...

kesian ko....xpe la..mai sini follow belog aku..hahhhha!!~

tulus sweet said...

gediknyaaa

KUREKURE COMEL said...

ehem.....ehem....aci?hehehe

MerLe said...

la..nape plk jadi gitu? tape la.. dah komen ni.. kire lepas ni bleh folo la kan..hehe.. sile2

Faaein Talip Roy said...

hahahaha.. ngada-ngada2 arr ko.. aku igt mende arr tadi.. dia nak main cak2 ngan ko kot..

bersama kak Es said...

tu lah ko Ji..tak polo Kak Es.
Kan dah kena sumpah sang klebang polowe hilang...

Gayahspears said...

hahaha... aku kembali dari pertapaan..mau terjah ko... hebat blog ko... makin maju...

Nana said...

lama kot x siggh sini...template baruu..cepat ja loading dr yg dulu

Momo Chan said...

eyh? cane leh jadi cenggitu ji?

fiezah91 said...

salah masuk rmh ke ni? ni rmh jiji ke?hahaha.. napa boleh hilang la weh?

.izzatul.hazwani. said...

aiks . menghilang . ? ehe . sebok pulaks sdgkan tak kna follow pun . hehe

Mohd Ridhuan said...

kawe follower br....
xpo ko ikut serta sekali...
ehhehhehe

ika said...

apahal dow jadi camni ? sebab tuka layout baru eyh ? sabar-sabar . cobaan . cool . :P

puteri ain said...

sama lahh.. kat dashboard kosong habiss.. 1 apa pun tak kua.. sabo je la dgn blog ni ..

ghost writer said...

tulis jer kat sini ek...

nice skin...

vampire's lovex said...

memg masalh ..


aku pon kena gak hari tu,tapi skg da ok..


rilek la bro... hahhaa


btw,org kmpong aku tak buat blog,dorg main thmblr je.. xD

kembatolo™ said...

jie, simple gilo blog mg loni. i like!!~ haha

HAJAR hasan said...

benda ni temporary je. ramai blogger dah kena. kena rajin refresh page la. kalau tak, tggu esoknya je. walla~ ;)

nur dhiya' aida said...

camne bole ghaib ni ?? ish ish . (:

d_LA said...

perghhhh..pic xleh blah la weh..hehe..mane stoberi kat aku ji??sapa ati demo..

ni hilang sbb tukar dr acc. yahoo ke google ek???aku rs kjp je kot dia bengong..sbb kwn aku pun jd gitu gak

Cik Bee said...

aik??? bole pulak ilang.. ermmmm

Puteri Iqa Izyan said...

haha.selalu je kena.

just keep refresh sampai muntah, haha ^_^

Ummu~Ishak said...

muka hang memang tak boleh blah ji!

Azie Azra said...

blog aku ke? blog aku memang hilang timbul. agi2 bila ade haters. grrr..eh ni komen aku ketiga hari ni. bila masa ko tuka layout?

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

erk hilang? err kena berhati2 laa pasni. kang lyeah pulak kena :-s
mintak2 takde laa. haishh.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

erk hilang? err kena berhati2 laa pasni. kang lyeah pulak kena :-s
mintak2 takde laa. haishh.

alexa yussida said...

aik?masalah kat dashboard je kut..

eh,dah buat spek eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved