awek pakcik

pakcik bangon pagi bebeno pagi ni..pukul due tige puluh lapan minit pagi pakcik dah tersedor..disebabkan ganggu seksualiti oleh makhlok makhlok yang bermuncung tajam...habes segenap ruang badan pakcik diterjahnya..dalam dan luar..dah alang2 sedor bermesej la dengan awek sebarang due..erkk...orang sedor pagi cam tu..buat2 le solat tahajud ke..ini idok..ade plak mesej ngn awek..pakcik insapp..

sebut pasal awek..pakcik ni takder la berawek awek pon..disebabkan pakcik dah berkali kali di reject shopkan oleh para awek..maka pakcik pikir elok bebeno ber'awek' lepas kawen je la..pakcik redho..bajet ayat pasrah..

 bile sebut pasal awek ni..kekadang pakcik ni tak berape paham sangat ngan deorang..tapi pakcik cube memahami keadaan awek2 diluar sane...ape yang pakcik paham...

-pompuan ni..kalo die kate die tengah sdeyh..tapi tak nanges..sebenornye die dah nanges meraong raong dah dalam ati die.

-awek2 ni suke bebeno terime pujian..tapi pakcik tengok deorang macam tau tak tau je nak terime tu camne..expression tu..

-member pakcik cakap..jangan terlalu serrius ngn pompuan..pesal ek???

-senyuman pakcik memberikan seribu erti pada awek2...sebab tu pakcik suke senyum ka awek2..ekeke..maknanya..sebuah senyuman ni bagi seribu makna pada awek2..jadi jangan sesuke suki je nak senyum kat deorang..kang ade makan tapak terompah jamban husband die..

-senjata awek2 ialah air mata..abang ketol ketol pon boleh tertiarap weh kalo pompuan nanges weh...apatah lagi mat rempit yang cekeding cam pakcik..

-awek2 ni..paling benci kalo kta dok baik2 dengan die sebab nak ngorat member die..

-member pakcik cakap..kalo kite renung mata pompuan tu dalam2..deorang mudah cair.dah tu kalo pompuan tu buta????


banyak lagi yang pakcik nak kogsi sebenarnya..tapi disebabkan pengetua nak wat meeting..pakcik terpaksa berundur setapak due..maafkan pakcik ye..nanti pakcik kembali bergeli geli...






bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

liyana said...

ye ke senjata awek tu air mata?

farah wahedda said...

BETUL2 senjata wanita adalah air mata..kalau menangis sikit lelaki mesti cair kekekekkee

bersama kak Es said...

ha ah...betul la sangat :P

Epal Hirata said...

mane ko tau?
Tp yg no1 tu btl la..

iniialahaku said...

yg bab air mata tu yer???hurm...xpnah plak try...


xda awekla tu

oreo oreo said...

makcik rasa annoying la baca entri pakcik yang ni! apesal tah. haha.

Cik Eliza said...

awek-awek kalau merajuk, nak di pujok, hahahaha,

ape ke heh?

. . . . .

catherine- said...

geli2 la pakcik nii.... eww~

Ieda Al-Habsyi said...

pakcik takleh jadi doktor cinta lah hahahaha :)

aliarosli said...

pakcik, point kedua tue maksudnye?

hahhahha, macam dah expert je

aliarosli said...

komen balik, lupe nak follow-up comments

ReenAppLe said...

hahahah... berawek la lepas kawin yerk... setuju sangat..kakakaka
jgn serius dengan pompuan???gitu... pompuan pom jangan terlalu serius dengan lelaki..kikikiki
well...aku pom baru tao fakta sal awek nie... hahahaha,,
tak pernah alami lagi..wawawawa

MerLe said...

awal pokcik bangun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved