dah lupe kawan ke weh..



"weh..ko free tak weh...jom maen congkak ke batu seremban nak..ko menang aku belanje.."

"aku ade keje la weh..nak apdet blog jap"

"weh tolong aku garu belakang aku boleyh tak???

"jap2 lagi la ek..aku nak reply komen kat entry blog jap..."

"aku nak tercirit ni weyh..tolong teman aku jap...meremang le aku nak ke jamban sesorang"

"ala ko ni..pergi je la sesorang..bukannya jin setan bernafsu pon tengok ko mencebok...aku nak bace blog awek jap"
"blah la ko weh.."

seimbangkan antara pertalian sahabat maya dan realiti..kalo tak pandai seimbangkan kelak memakan diri..betol tak??

makaseh le pakcik nuff kasi Be baru le plak..susah2 je...



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Azie Azra said...

betul! kwn realiti lagi baik dari maya. haha. tahniah ler dapat duit belanja ah sket2 nanti.heeee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dpt BE bebanyak lg ye. then bole belanja fifi:) hehe.

eh eh eh, seimbangknlah berteman di alam maya dan realiti tapi lebih elok lebihkn di alam realiti:)

echah mashuri said...

perghhh..blnjo ji wehhh

liyana said...

hmm..seimbgkn..nice entry

.izzatul.hazwani. said...

hahha .. sy tak cmtu . hee..

kkdg yelaa :p

nwy . congrts :D

.izzatul.hazwani. said...

hahha .. sy tak cmtu . hee..

kkdg yelaa :p

nwy . congrts :D

Rozuan Ismail said...

Ya Allah,banyaknya BE dia 9 tuh..wan 1 pon x dapat.huhu.update bio tu tiap2 minggu tapi hasih,x de rezeki lagi

Rozuan Ismail said...

apa benda yang tak betul eyk?

sebab wan letak iklan nuffnang ikut tutorial yang Nuffnang ajar.memang tulah wan guna.

nak kata wan salah.masa trafik wan rendah dulu,wan banyak dapat BE.sejak trafik naik ni,Nuffnang cam tak tengok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved