warkah untuk papa



papa im...sampai ati papa meninggalkan kami dengan uncle jiji...
ape salah kami papa???padahal papa baru je ambik kami semalam..
kami sempat merasa kasih sayang papa tak sampai sejam pon.nama kitorang pon papa lom kasi lagi..lepas tu papa tinggal kan kami terkapai kapai dengan uncle jiji..dah tu pulak..papa takder pulak tinggalkan kat uncle jiji 'nestum' kami..sampai ati papa..

sekarang kami lebih bahagia dengan uncle jiji..die mandikan kami dengan mandian johnson baby..die susukan kami dengan susu die..die suap kami makanan2 berkhasiat macam buah kurma..zaiton..kismis..tadi die bawak kami masok ke dalam rumah die..kami sempat menonton imam muda sambil2 menggigit bulu2 karpet..uncle jiji tak marah pon kitorang berlari kesana ke mari..tapi papa..salu je marah kalo kitorang maen kejor2..

uncle jiji cakap..malam jumaat ni die nak sunatkan kitorang..
papa takyah la datang ambik kitorang ek..
kitorang dah cukup nafkah zahir batin dah..



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

sengal betol
haha

liyana said...

haha..macey2la la...
bulih bace isihati arnab..
nak gi beli retek eh munduk..haha

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. pandai betul arnab ni berkata-kata...

MerLe said...

haha.. ni luahan hati arnab ke atau sindiran si penjaga arnab.. pape pun, arnab tu mmg comey.. sila tlg picit2kan utk saya..hehe

Ummu~Ishak said...

tak faham.

sunat?

arnab pun kene sunat ke?

KUREKURE COMEL said...

comel gileeeeeee....rajinnya kau mandikan ye...hehehe....

intan.maisarah said...

gulai arnab sedap

~mY LiFe~ said...

kahkah.. ko ni mmng lawak la...

Ainul Hayat said...

hahahaha....lawaklah ko ni ji.
mane komen sifu nih? aku nak tengok pe komen dia...

.izzatul.hazwani. said...

hahah .. comelyeee :D

diana said...

anak tak kenang budi..
hahahah...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haha sgt sengal oke !

bersama kak Es said...

lagi satu papa jangan terkejut ek bila jumpa kitaorg..time tu mesti habis bulu kitaorg gugur penangan shampoo baby johnson ankel Ji.
Dia tak nak kitaorg busuk..
jangan terkejut jugak kalau kitaorg boleh jadi imam...papa tak pandai kan, sebab papa tak pernah tgk imam mude
papa jgn marah dia tauuuu

Cik Eliza said...

bhahahahaha !

comel ~

papa kejam, hahaha

Titisan Hujan said...

adeehh...(-_-!!)

blog-tips-kurus said...

sanggup tak sembelih arnab itu?
(^.*)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

comel!

Epal Hirata said...

cess...hahaha

ch!natsu said...

dahla jiji.. ko mmg..
mntg2 rmi awek lupa aku la kan..
xpe aku redha.. ;P

seyes c0mel weh arnab tuh..
ko bg aku sekor comfirm aku maafkan.. teett~

ika said...

ngaaaa . luahan hati seekor arnab .

Rozuan Ismail said...

muahaha.kelakar tol.

Naddia said...

dan2 ko pon ade susu jugak..

Ain Zulaikha said...

dengan susu dia? hahahhaa

**::CIKNUURUL::** said...

susu uncle jiji??,.errr,.okbai,.haha,.

gadis kepastian said...

ko ada susu eh....

kokser kokdam said...

jie, wak mari ko uncle mie la pulok..

chemay said...

oloo comey je
haha
:)

vampire's lovex said...

papa dah blah,mama kan ada !! hahahaha...

DuniakuAbstrak said...

siap dengan batin sekali mereka puas, ape kau dah buat woi...haha

JIJI YU said...

papa die mmg kejam gaban weyh..susu tu bukan susu cap gantong weyh..tu susu aku beli..susu aku jugak kan

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

arnab oh arnab, kau boleh bicara? bisonyo cikgu jiji kecek dgn binatang:)

ibnubaba_04 said...

haha..ilex la..papa sebok loni..
buat mase ni, isap susu kopek uncle ji dlu..

cukop 7 ari,papa wi name ank papa..haaaaa

meaw said...

baca kat entry papa im,sumpah nak tergelak gilaaaaaaa! sengal seyhhh

Ainn Adora said...

hehehehe sadis tol dgr luahan hati arnab 2 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved