masakan puteri bunian..




woih..balik2 keje.bagi lunch kat arnab2 aku..
pas tu tetibe idong cam dapat tangkap bau sambal sotong..aku bukak saji tengok tengok ade sambal sotong..ade mempelam..ade nasi sebungkus..ade kopi ais satu jag....yang paling tak leyh blah ade arnab idop2 sekor..
aku bace ayat kursi berkali kali kot2 ni sume ilusi yang tak ternyata zahirnya..
aku bace due tige empat qul...
misteri tak terungkai jugak..pikir2 serase rase aku..hari ni umi aku kerja..adik aku pon kerja jugak..dah tu sape yang buat sume ni????
 apepon..makan dulu..nanti dah kenyang aku cube2 la pikir balik....



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

FizA said...

hehee..
mcm plak..mkn dulubr nk pkir.xD

Erin Azizan said...

err sbnrnya kau la yg mask tu..sja kasi sepraiss kat ko...tak pyh pikr la yeh haha

liyana said...

makan2..aku yg masak..haha

unieMARKS :) said...

wah ! baru ja nak ajak gi makan .

Azie Azra said...

amboi. xkan secret admirer tu siap jadi bunian masak kt umah. hahahaha. saiko

Anisa Hang Tuah said...

hhehhehe
agak poyos di situ

d_LA said...

nmpk mcm nasi bungkus tu..buat ke beli ji?hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..halal.mkn jek dulu.keh3.ke arnab tu yg msk?haha

kokser kokdam said...

e'eh.. bkan arnab tu termasuk dlm pakej hidangan ko? utk di makan.. ngahaha

chiLleD...!! said...

bertuahnya dpt mknn free..bes2 lak tu..arnab tu lak kalu wat sate bes gak tu.hehe

vampire's lovex said...

bukak blog kau kalau xde makanan x sah.. hahaha..

sate arnab x mnyelerakan langsung..wehhh mempelam tu kalau share dgn aku,aku rasa x habes pon kan? ahhaaahaha

Hanis MY said...

jinoknyo encit lebit dio pah ko atah mejo... olos la takkam las bunian adolah tu ore hak masok, peminat kuttt ehehe...

JIJI YU said...

haih..tak dapt merungkai lagi ni..yang pasal nasi bungkus tu mmg dah tersedia ade gak tu..tanye adik die cakap die tak der plak balik rumah tolong masak..hasiy..ape pon dah kenyang dah ni..amalan mulia selepas makan ialah tidor..eheh

Qaseh dalia adelia said...

haha qaseh tadi masakkan ..sedap tak wawawa

Puteri Iqa Izyan said...

ecece.. bunian konon. haha

iLa suHaiLa said...

ishh...bunian ke puteri buluh betong..hehe

iniialahaku said...

hahaha...bunian ni mcam2 halla..

Faaein Talip Roy said...

bakal orang umah ko kot... hehehe..

MerLe said...

saya rasa arnab tu yg buat..............hOho~

KUREKURE COMEL said...

hahaha..ayah kau tu....arnab comel...
geramnyeee....

Epal Hirata said...

bajet ade lak puteri bunian rajin nak mskkn tok ko..haha

Rozuan Ismail said...

haha.makan dulu la baru fikir.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved