entry ko tak der pekdah langsong..



ade orang kate..kekadang die ade masuk blog orang lain..tapi rase cam hampeh..takder informasi..takder maklumat baghu nak disampaikan..tapi bagi aku le kan...

hurm..aku rase setiap blog..ataupon setiap patah perkataan yang dok ade dalam entry tu..itula maklumat yang nak disampaikan tersurat dan tersirat..kalo pon entry tu..hanya seciput dan secenonet entry..ade tige patah perkataan je.sepatah ke....cam contoh..

"aku terkicit hari ni"

tu je entry die.pas tu tarok gambor orang mencebok besau2...tapi ape yang aku dapat..mungkin tuan blog ni sakit perut kot.pas tu terkicit dalam kain bati jawa omak die...kot2 die termakan sandwich julap ke...nak gitau korang bahawasanya..takkan le hasil tangan seorang blogger mencipta seswatu entry tu tak de isi langsong ye tak???bior pon tuan empunye entry merasakan tu itu ialah entry sampah je......



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

d_LA said...

aku la tu..haha..kdg2 aku rasa gak gitu kat blog aku tu..hehe..

Aishah Faisal said...

they have their own story...who knows? smile!

MerLe said...

betul.. tiap org ada cara tersendiri.. ada yg jenis suka wat entry pjg lebar.. ada yg suka secubit je.. ada yg suka letak gmbr lg byk dr tulisan.. perbezaan tu la buat seseorang tu unik..

UNA budak BAEQ said...

yeayyy !
aku suka aku suka . sebab belog aku la tuuu yang selalu entry tak berpekdah . kehkeh

*kesian kan =..=

Sunah Mohammad said...

ye... betul betul...cube la cari info tu...korek2 lagi sampai lubang speaker...

pena rozie said...

Pernah terkena gak.

chiLleD...!! said...

masing2 ada sesuatu yang nak dismpaikan..law tk xde lah pulak dy wat blog..hehe

Hanis MY said...

jolo ji kawe stuju tak semestinya semua entri tu kena berinfo, dlm blog kita bebas menulis eceh bakpo pulok skima gaban nih... nk cr info gats wikipedia atau google sudeyh haha jahatnya huhu ok baiklah insofff

Ieda Al-Habsyi said...

hehehehhe! akak pon memang slalu buat entry takde pekdah dan akak pon suka baca entry yang ringan-ringan je ...eh..bukan ringan-ringan yang tu...hahahhahaha!

alien said...

tgk style yg tulis jugak kot
kalau dia jenis blogger yg carik trafik mngkin dia telak sarat maklumat2 terkni
kalau dia blogger jenis santai, santai2 la entry dia
kalau dia jenis ngarut2.. ngarut2 la kan

ehehehe

Edy Zaidi said...

setial org ada style tersendiri untuk mencorak pengisian blog dia...kita kenelah terima sbb blog tu blog dia, suka hati la dia nak tulis apa kan...hehe

EZAN IDMA said...

haha. niasa la adt berblog. stiap org ade cara yg tersndiri. bg org yg tak boleh terima cara org, buat blog bace la sorg2

liyana said...

hmm...berfikir sejenak dua

kiera'sakura said...

aku dah try buat entry pendek tp slalu x menjadi.. hahahaha

~nsar~ said...

komplen tau.. menjiwai tak tau..

Ainul Hayat said...

cayalah. aku suke entri ni. kekadang aku pun terasa begitu jua...miahahaha

Qaseh dalia adelia said...

sindir gua eh .. haha ..setiap blog ade keunikan dia .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved