Fu#@#@#..tuttttttttt




kat sebuah sekolah rendah kawasan bandor..ade sorang budak darjah tiga nama dollah..baru je kena marah sakan dengan cikgu saodah..sebab dok mencarot sesuke ati die je..sesenang lidah die je dok sebut FAQ depan member2 laen..

cikgu saodah suruh si dollah berdiri kat tengah padang sekolah.
"dollah pehal kamu mencarut tak tentu pasal tadi..nak saye cabai ke mulut kamu???.

"erk..saya ade mencarot ke cikgu..mane ade..saya ikut ape yang bapak saya cakap masa kereta die meragam tak leh nak start je..
"kamu paham ke perkataan yang kamu sebut tadi????

"yang FAQ tu ke cikgu??paham le ape plak tak paham..
bukan ke makna die enjin kete tak leh nak start.."

p/s
ibu bapa  yang mencorakkan anak..
cam dah boleh kawen dah aku ni..




bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

Erin Azizan said...

FAQ itu berdosa kalau salah guna haha

Faaein Talip Roy said...

tu lah.. dah sampai seru ko tu weh.. awek klate kan comey2 belaka.. cepat2lah jempuat kita orang makan nasi minyak ko ni.. tapi aku nak laksam weh.. hahaha..

Miss Ran said...

wakaka

sengal punya bapak

kekwan aku pun slalu gne

kadang malu dgn kaum sndrik

apelagi cikgu

ramai blogger wanita..

awek kelate pun byk

tggu gulai kawah je ni

liyana said...

dh boleh dhtu..
pastu corakkan anak2 elok2 yer ustaz..
=)

ishiko said...

alahai dollah ni...

Cik Eliza said...

aduhai, kawen je la ko ,ji , hahaha

anak-anak bakai kain putih , ibu bapa yg corakkan kain tu ,

bagaimana acuan begitulah kuihnye,

KatekateKite said...

"Parenting Tips"
( bagus jiji nih, ilmu dh penuh di dada, terimaksih lah share2 ngn kengkawan =D )


betol ke dak ni tatau pe yg die ckp?

tapi betullah, budak2 ni mula dgn family, bkn ibu bapa saja, adik beradik pun....

*risau lak.dah bersedia ke nih... =.='

**::CIKNUURUL::** said...

errrr,sadisnye ayah budak tu,..xptot kwen lg klu gitu carenye,..huhu,.

nadiemsharmz said...

eh2 bapaknye dollah truk bebenau...huhu

daddyzkool said...

kah3 tau tak per jgn main2...

Angah's blog said...

eh mmg dah boleh kawin la tuh..

Faaein Talip Roy said...

p/s: eh.. apsal komen ko tak kuar kat entri tu.. ko delete balik eh? ke blog aku bermasalah..

Rozuan Ismail said...

sangat innocent budak tuh =)

vampire's lovex said...

ji,ko boley kawen dahh !! thniahhhh...hahaha..

apa pesen la mncarut depaan anak,huuuu..dah terbiasa la tuu

diana said...

ganasnye ayah dia..
budak2 memang suka ikut gaya cakap
orang dewasa..
ingat2 la semua ye..

HEROICzero said...

AHAHAHA!

masa sekolah dulu pun, kebanyakan carutan aku , aku tak tahu apa pun maksud nya.

terikut kawan kelas sebelah.

sungguh !

Puteri Iqa Izyan said...

muahahaha. aku tak suke benor dgr org sebut F***

bersama kak Es said...

kalau kereta tu bolah cakap mesti bapa budak tu pun kena FAQ jugak

~haaa..baru sedor diri

ainol akasyah said...

haha lawak jer..bebudak skang nie cepat je ikot ape org2 terdekat die sebot..

btw sy follower ke 937 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved