aisy...detail bebeno..





pepertang yang kepanasan ni..tak der la aku nak wat entry
bagai syarahan..panjang2..korang pon nak santai2 je petang cenggini..
sambil bace entry pendek sambil gentel2 bulu idong..bulu ketiak..

ni2..nak tanye..oleh kerana ramai le yang dok lepak2 kat sini..kaum wanita..
(terima kasih kaum wanita..)
yer ke..kalo kaum wanita ni dah mule menyukai seseorang..maka die akan ambik tau pasal orang tu secara detail???
maksudnye..macam die akan ambik tau pasal family lelaki tu..
pasa jadual kehidupan seharian lelaki tu..
ape lelaki tu minat die akan usaha jugak nak minat
dan macam2 lagi..
cer jawab..



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

bersama kak Es said...

Jiiiiii...ko buang la gambo menatang tu
geli laaaa mata akak ni

tak leh nak jawab :P

Piah Becok said...

tau la buntut seksi....=.=

entah la bang... takleh komen sebab blum penah suke kat mana2 lelaki lagi.. sekadar jamu mata sebab beliau sedap dipandang ade la...

p/s: weh, madu dalam english kite panggil ape? rujuk sini:HONEY? SECOND WIFE? CO-WIFE? =.=''

bersama kak Es said...

Waa...Piah nak jawab yg soalan Piah..

co-BELAH hehehe

Ji, ye la kena tau suma. Nama pun taaruf. kalau tak tau canne nak jadi isteri solehah.
tapi takde le menggeli2 berdating tak tentu pasal.
kalau jenis tak nak renggang tu bukan nak kenal..nak lingkup huhuhu

Amirah Adnan said...

ko bajet ade yg tengah syok sakan dekat ko ke? muehehe

UNA budak BAEQ said...

siyes aku pon cam bersama kak ES . tolong lah rasa geli gelemat aku tengok gambar tuh . tao la comel.

* eh eh agak lah aku rasa kalao lelaki pon akan buat macam tuh . biasa la bila dah suka kat seseorang mmg mcm tuh
*aku setakat suka boleh lah kalao nak buat keja camtuh takdenya masa nak detail2 *




asal panjang aku komen ?

wath said...

aku pn bersetuju ngan jawapan di atas. klau aku suke org tu, wat bese2 je. tak de nk amek tau detail. bia berkembang secara semulajadi. klau amek tau detail tu, namanye peminat fanatik. ahaks~

soklan: ade org amek detail ko ke? ;P

liyana said...

no idea..
maybe yes..
maybe no..
ade org tgh usha pak ustaz ke skang..
aha

Ummu~Ishak said...

dah jawab awal2

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. kenapa weh? ko cuak eh?

hmm.. berdasarkan pengalaman yang aku lihat.. jawapan dia YA..

Titisan Hujan said...

ada yg minat la tu...=)

tp xpe cara bersopan tuh...

intan.maisarah said...

tak jugak
aku jenis cool~

JIJI YU said...

ni entry santai2 je weh.takder kaitan ngn aku pon..ehhehe....

nicksuhailee said...

tak detail sangat an nak tw pasal dy..yang perlu aja gitu..:)

nicksuhailee said...

n ,thanks cdgn pasal box komen..ku dah tkr sepeti yg dcdgnkan:)

nicksuhailee said...

n ,thanks cdgn pasal box komen..ku dah tkr sepeti yg dcdgnkan:)

kokser kokdam said...

ado ore siasat mu ko jie..?

kalo abe mat hok mitok detail mu, tu tando dio...?

Epal Hirata said...

betul la tu...sbb die nk kat ko,means die seyes la tu

Miss Ran said...

lain org lain caranya

mesti die ske

sbb tu merisik kabar

tapi stakat mana dtailnye tu bgantung kpd wanita bknaan

Naddia said...

mst la amek taw...tp xdela smpai soal siasat..tggu di beritahu dan cube igt once da taw.

Hajira Razali said...

aku tau ini entri serius. tapi tak tau kenapa aku gelak sakan sebab tengok kartun gelek punggung atas tu. hahaa.

Rozuan Ismail said...

betul =) orang perempuan memang bersikap macam tuh

senyumSOYA said...

saya akan pendam n buat x tahu.. hehehe..suka kat johny depp!! tapi dia x bgy no.phone.. x bley usha sgt..and dia dah ada anak isteri.. heehhehe

KatekateKite said...

betul.

**::CIKNUURUL::** said...

yo2 O je xde kaitn ngan ko,..ckp je le ko dh kne sunting,..kih3,..thniah ustaz,..haha

Puteri Iqa Izyan said...

haha. tau2 je kau kan?
aku cmtu lah kalau dah ske kt org tu. muahahaha

.izzatul.hazwani. said...

yeyye . betul3

semua bnda nak tahu . hee

.izzatul.hazwani. said...

yeyye . betul3

semua bnda nak tahu . hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved