jenis pompuan yang senang kena kencing...




-pompuan yang senang2 je yang percaya laki2..
bukan takleyh caye..tapi kena beragak agak le..biasernye kalo dah sayang meamng seratus peratus le percaya...nak percaya boleh tapi gune la jugak akal yang waras bertunjangkan keimanan..bukan bertunjangkan nafsu haiwan...kalo pakwe cakap die naek ke langit pon ade yang percaye jugak..tu memang lahabau bebeno le..

-pompuan  yang terdesak nak kawen...
pompuan ni kalo dah lanjut usia maka dengan seniriknye..die akan jadi rasau tak bertempat pasal statrus diri die..dah terlajak jadi andartu..fikiran mule buntu..maka senang je la jantan2 nak menipu...

-pompuan yang jenis bersosial
ni bukan jenis yang terlibat dengan "mercy malaysia ke"..AJK persatuan kompang kampung pandan indah ke...
sosial yang aku nak gitau kat sini..yang jenis minat..clubbing..parti bagai..deorang ni biasernye bermottokan..“life is short, so have fun!”, atau “masa muda ni la nak rasamacam-macam..”.

-pompuan yang pandang fizikal...
Mudah jatuh cinta dengan lelaki handsome? Atau mungkin juga lelaki”cute”, “macho”, dan mempunyai fizikal yang begitu menggoda hati?


Ingat..semakin “handsome”, “cute”, “sexy” seseorang lelaki itu,sebenarnya semakinlah korang sebagai pompuan perlu menggandakan “sistempertahanan” diri. Kalaulah ramai wanita boleh diperdayakan oleh lelakiyang TAK “handsome” dan seumpamanya, apatah pula risiko ditipu olehlelaki yang “handsome”?

aku ambik dalam majalah DARA ni..tetibe baca DARA..muehhehee



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Miss Ran said...

lelaki kene tipu takde?


ala layan dara gitu

bersama kak Es said...

kalau pompuan percaya 200% tu canne?

azi nur said...

pempuan tedesak nak kawen...hahaa guling2..

kokser kokdam said...

mu amek majalah dara sapio jie..? haha

Pembunuh Tanpa Bayang said...

pokok pangkal diri sendiri mahu di tipu atau tidak.

ada juga yang jenis bijak pandai lebih rela dirinya di tipu daripada tidak merasa apa-apa.

inilah dunia pada hari ini.

Anisa Hang Tuah said...

yeehahahah

tetiba baca dara?

bagus

:D

kiera'sakura said...

aku setuju bab yang ensem tue.. bese nye yg ensem cnfirm test market.. aku ske ayt member aku,, nk test market pergi mudah.com jela.. hahaha

**::CIKNUURUL::** said...

DARA?,.waahhh.ustz bace dare,..keh3,.

Ain Zulaikha said...

hahahah apa salahnya , lelaki pun boleh baca dara.com tu..

Qaseh dalia adelia said...

perempuan yg mudah memaafkan pun seringkali kena tipu .. weee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lelaki pun selalu gak kena tipu.cuma mereka diam2 jek

Amirah Adnan said...

ko bace DARA sbb nak skodeng sape weyh? muahahahaha..

nikmat weyh dpt tibai ko :D

ReEnaPpLe said...

yaaa... aku setuju..

Syakir Rahman said...

hahahaha...dh majalah laki x bnyk, tuh yg jiji yu ni baca dara tuh...

yana,, said...

tak boleh blah btul ko bce dara,, q nk jgk bce teruna,, tp xjmpe pn,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved