meminang





"umi...biasernye kalo orang pergi meminang orang bagi hadiah kan3..dah tu biaser orang bagi hadiah yang jenis camne???

"dah ade ke yang naknye???a'ah le along oit..kena la bagi hadiah sikit2...cam beg tangan ke..kasut ke..
"uhm..kalo cenggitu le ghupe hadiahnye..die je la yang boleh pakai..kite tukor le sikit umi ek..kite kasi ipad..iphone..dslr..lepas tu lappy epal sebijik..untung2 leh kongsi2...takder la die sorang je leh gune...

"uih..dah name hadiah ade ke nak kongsi2 plak"
jimat le umi oit.....

lekukkkk...



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
dah kasi hadiah,
mau plak dikongsi-kongsikan yer,
hihihihi

:)

Anonymous said...

kedekut toi mu ni..

bersama kak Es said...

nama pun hadiah Ji.

kalau akak dapat lappy , dslr bagai tu pun ..aku sorokkan !

hahaha

YAYA AZURA said...

haha ..patut dapat banyak lekukk dari ummi..kalau yaya dapat semua tu yaya gadai semua..hihi!

liyana said...

haha..
mcm x ptut tapi ok gak..
dpt gk merasa dslr ipad free2 walopun kongsi..haha..

qasehraihan said...

uiiii....mana aci nk bagi sume2 tu..dlu ms jnji nk tunang dgn kawe xkata nk sume tu pun..hakhak

Miss Ran said...

jimat ke tuh

memasing rege beriban..eeee mbazirla

Miss Ran said...

jimat ke tuh

memasing rege beriban..eeee mbazirla

ASaDa RyutaRo said...

bagi adiah yang simple je. yang harga riban-riban tu beli lain.. hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, ada pulak camtu, kasi hadiah, nk share2 plak.. untung ler klo si yang dikongsi tu mahu berkongsiii^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved