" Giveaway from Moscow by Miszlullaby"




akak comey tapi tombam dari  moscow ni sentap plak dah..
siap nak murka lagi..naseb baek die ni taraf akak..kire dah takleyh nak geli geli dah..ayat takleyh blah..suh aku join cepat2 sebelum kakak yang baik tapi garang tu murka..
terkentut aku membacenye..eheh..baik tapi garang..ape die tu weyh???
akak ade adik pompuan tak???taknak kenen2 ngn "fahrin" ke..
aku cam biase la..kalo dah kaum hawa nak sentap2..maka aku memang tak sampai hati nak melukakan mereka..ceyh..
  
syarat pertama..
buat tajok entry macam kat atas tu..

syarat kedua...tarok banner..
 akak2.kalopon aku takleyh nak menang..dapat bulu beruang kat tengkuk akak tu pon jadi le..boleh buat kain serban..

syarat ketiga..
jadi follower die..hamboi kak..kite awal2 lagi dah ikut blog akak..heheh..

syarat ke hempat
tarok link http://www.Miszlullaby.com..kat bloglist korang....korang tu termasuk aku le tu..akak2..ittew dah letak dah akak..tak caye cube akak usha leklok...

syarat kelima..
kena tag 5 oghang blogger..and let them know..hambik ko nak aku berspekim secara live..nak cakap bahase russia kang mencarot lak jadinye..

aku tag geng2 taraf akak2...

last sekali tinggal link kat blog akak lullaby song..ehehe..
nak join tekan kat baneer atas tu hah..jangan usha gambor die lame2..kang aku cemburu..(hapekes)

adiah die..akak tu kate kalo dulu2 die pernah aksi mekap yang angelina jolie pernah tempek kat muke die..kali ni die nak wat surprise..mungkin korang akan dipanggil ke rancangan oprah da show..mane tau kan2..

oprah tu orang russia ke???cam tak kena je.. 


 



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Rozuan Ismail said...

huhu.wan dah lama join =)

cik heroin said...

agagaga. Dah lama join.

bersama kak Es said...

Ji..
mmg patut kena murka la ko nih..

dah sebulan dah akak join.
Lupe lak nak tak geng geli2 time tu.

nnti kalau ada entry yg ko terawal join , tag eh..

miszlullaby said...

Wakakakaka~
Haaaa..bagus-baguss~(kata kakak sambil menepuk bahu adiknya jiji.kah kah kah).

P/s:Akak ade sepupu perempuan. COmel budaknye, tapi die neyh jenis nak kawen terus, tamau becinte-becinte, kalo teringin nak berkenalan, roger lah ye.Muehehe~

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Faaein Talip Roy said...

ada masa lagi ke nak join ni dek oii.. k lah.. nanti de masa.. akak join lah yer dek jiji cayang.. hahaha..

**::CIKNUURUL::** said...

huhehuhehuhe,..dh lame dh "akak CN" join ye dek jiji,..adoii,tu la,lmbt lg join the club,.hehe,..dakpe2,kot2 bertuah ke kn,.gdluck la yer,.eh3,..gelimat!,.hinnss hinss hinss,..

alexa yussida said...

wahahaa...ML tu anak bongsu n tunggal pompuan,tuh dah offer kazen,okila tuh jiji...:p

gud luck,doa2 la ML kasi jersey russia..selamat aku tak yah belikan utk ko..muahahhaa kijam kijam

Bella Bell said...

hahaa..good luck!

KatekateKite said...

thank u! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved