musuh laman sosial

pehal la asal hari rabu je..pakcik rase kepala otak pakcik macam membeku..secara tak langsong ianya akan membabitkan sistem pembaharuan entry2 baru..hapekebengap jadinye kalo tiba hari rabu.pelik betol le fenomena ini.dah le hari ni dok melepak kat bili guru je kejenye..ngadap mukebuku..ngadap blog korang..ngadap muke kerani...tarik janggot cikgu lain..lastik cikgu kat meja depan...sorokkan stokin cikgu yang pergi tandas.geletek pengetua..dan macam2 lagi ektiviti pakcik untuk waktu persekolahan ini..

dok layan2 mukebuku..terjumpe pulak mukebuku CEO myspace...hangat weyh

tom ander son ni CEO myspace...
mark pulak takkan korang tak kenal.... 
paham ke tak ni..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

aliarosli said...

motipnye?

Epal Hirata said...

ntah..ape motif?
xpaham..

JIJI YU said...

sorang ceo facebook..sorang ceo myspace...ko bace ke tak...

Ieda Al-Habsyi said...

dia jeles la tu, skang org dah tak main myspace, zaman aku kecik2 dulu heheehe :)

diana said...

macam tak best je entry ni...
next entry pls!!!
hehehehhe...

lebih kurang sama la
komen akak ni dengan
status si tom andersen ni..
hehehh

Cik Eliza said...

um,,, ms tak best,

=.="

Hanis MY said...

weih ji bakpo tu rabu blues gitu hehe...

Faaein Talip Roy said...

CEO Prenster tak join skali ke?

erysweetie said...

ceh..perlu ke? maisepes tak best pong... prenster mane prenster?

bersama kak Es said...

among bloggers ada tak perangai cenggitu ?

Ainul Hayat said...

wa tak layan myspace...

Puteri Iqa Izyan said...

baru smlm bkk balik mespes. gila terabor. haha

Gayahspears said...

haha.. kite bako je!!!

Hansyirah Takezur said...

tu la, pernah tgk gak benda nie.. betul ke diorang bermusuhan?
hihi...
founder frenster xde ke? :P

kiera'sakura said...

ko nak jadi ceo ape lak?
erk aku tunggu entry ko besok jela...hihihi

alexa yussida said...

hahaha dorang gado weyh..CEO myspace tuh mcm tak puas hati je..mntg2 dah xlaku..kekeke..klaka la

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi...

aDeH!~ BGaDuH LakS KanG DoraNG Tu.. JangaN Pai Si ToM KaTa "KiTe BaKo je.. KiTe Bako Je..." Kat FB DaH La.. (^_____^)V

MerLe said...

banyak tul aktiviti kamOo kat sekolah..haha~

vampire's lovex said...

dah tua2 pon gaduh lagi...x mtg sungguh....

patot la myspace jatuh ahahaha...

ko mngaja ke x hari ni? kemainnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved