padan muka

bagaikan di rasuk..dah tige entry dah gua hapdet ini hari..hadoi..ape penyakitnye wednesday blues ni..dah alang layan blues..lepak le kat kantin sambil pekena cappucino sebarang due.datang pulak anak cikgu aziz dok bertempek dengan gua..

dolah:cikgu2..cikgu name pe eh???
cikgu:cikgu ji....

dolah:hurm...name panjang cikgu ape nye..takkan le seciput tu je????
cikgu: hurm..cikgu jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bace lapan belas harakat.....

 dolah:ermm3333..cikgu ja'at..'sambil tumbuk dada gua'

hurmm..tu la kacau gua layan blues sangat

paklah si beruang salju...



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

Faaein Talip Roy said...

ko ni.. dengan budak kecik pun nak gado... ish2..

d_LA said...

meh tlg update blog aku pulak..hehe..

puteri ain said...

kalau dapat budak tu . aku cubit pipi dia..haha

Ainul Hayat said...

budak tu comey...agak2 ko comey x? Tettttttt

Bella Ayub said...

hahahaha..
eloknya student hang punch tang muka.. kalau aku pun panehh :P

✿ gadis biasa ✿ said...

wow.!.chubby cheek..handsome!
kemsalam paklah ye cikgu :)

..... said...

aku jg cikgu taska nnti beb :)

Puteri Iqa Izyan said...

cikgu kejam. muahaha

e r a a RUSBERRY said...

HAHAHA ! hadoii . lucu la cikgu jiiiiiiiiiiiiii

aliarosli said...

aku takde idea nak update nie

meh bagi sikit kat aku

eeeeeee, budak comel tue pun ko nak gado, apelah

Gayahspears said...

haha.. giler la kau.. update saje.. hebat2....hahaha

liyana said...

haha..comel n peramah budak tu..
meh kat akak meh..haha..
layanla dak tu elok2 ji=P

Bigdaddyz said...

kah3....sekeh jer dia....

deeya said...

ko nie kejam lar ji .. ko ta ade perasaan ke weyh . cian budak tu lah ..

ai tambah penumbuk kat dada u lagi kang haaa ! dush3 !!

kiera'sakura said...

weyh semangat nye budak tue... tak lobam ka kene tumbuk.. hihihi

Hansyirah Takezur said...

kiut gler budak tu.. hihi..

alexa yussida said...

cikgu jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijah :D

Mohd Ridhuan said...

hahahhahha...
18harakat...
semput la...

NOOR FATIN said...

cikgu jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. hahaha pjg kan? XD

Sara Ali said...

tomelnyer dah tuuuu.....
cubit pipi dia,,
=)

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi....

SuRuH DoLah Tu TePoN SaYa... SaYa NaK GTau NaMa CiKGu Dia YanG SoRaNG NI aDaLaH 'CiKGU Ji.........."

Adeela Oh Lala said...

cikgu jieeeeeeeeeeeeeeee gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ haha

unieMARKS :) said...

cikgu jiii *lapanbelas harakat*

semput panggail . panjang bebenor nama dia !

MerLe said...

kamOo ni jiji.. cian budak tu.. dia baru nak bermesra bagai, kamOo dah potong mOod..haha..

diana said...

18 harkat??
sangat panjang tu..

ika said...

busuk sungguh . :p

vampire's lovex said...

hahahaha...napa comel sgt budak tu ??


patot nye tmbuk kat muka kau ji..hihi

chemay said...

kesian budak tuh
haha

Ina said...

jiji..jiji.. tak habis.habis.. kawin cepat ji..

Cik Eliza said...

hahaha!

soley-soley~

cikgu berlawakkkk~

Ain Zulaikha said...

hahahha dah diloyar buruknye mmg lah ditumbuknye.. hahahhaah

salju? mesti sebab dia putih..

JIJI YU said...

budak tu sekalu tumbuk aku weyh..hari pecah bibir aku..penyayang betol aku ni weyh..ehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uik...cam roti gardenia jek kat tgn tu dik?huhu..rindu gardenia.

oreo oreo said...

comel bolat geram tengok pipi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved