sape nak header baru..meh2..



moh kite  maen tampal2 gambor nak..
meh tekan kat cursor korang kat bawah ni...
mane la tau kot2 ade yang tukor header blog die ke..
cam aku ni..memang tak reti nak wat hape dah...
sekadar kongsi2 mane boleh kongsi je..
pergh ayat tacim..
yang tarap amatur cam aku leh la maen2 benda2 cenggini..yang dah expert..pergi maen jaoh2...



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Faaein Talip Roy said...

cuba ko terai letak header baru ko atas tu.. meh aku nak tengok..

p@kcikLie said...

waa..tacim nyer..kita ni amatur la sangat..huhu header PCL pon huduh sangat nak juga tukar yg baru...

salam ziarah dari pCL.

raje carl said...

blog saye takde header punn .. huhu

tw tak web mane lagi bole edit header lawa lawa n senang ..? hee

share pls :)

Mutiara Bernilai said...

oh,

mutiara lg amatur dr amatur.

aha.

liyana said...

timer kasih

KatekateKite said...

haha, kebetulan! baru jerk tukar header! hahahaa.....

hrni byk betol kebetulan, td topik entry lebih kurang sama ngn sorg blogger nih, haha.

btw, cam best lah men collage kat situ! balik nak main2 lah! hehehee.....

miszlullaby said...

ko nAk aku puji ke x nak?hahaha...lawo la tu..
tapi pe kate ko letak dlm 2 gambo je.satu gamba yang time kcik kai songkok,satu lagik gambar fahrin ahmad wannabe tuh.mesti org tertanye2 jejake idaman malaya mane lah ni.he he he.

bersama kak Es said...

header dah buat..
tapi tak gheti nak tempek huwaaaa
tolong la ji

TunTeja said...

thanks for sharing jiji! :)

leyzajamil said...

thanks a lot!

Rtp Farra Arisha said...

header tu menarekkk wooo. hahahaha. xxxx

alexa yussida said...

aku pon amatur sbb tu tepek pic bodo2 cam tu je..tacing gak ahh

Hanis MY said...

wewiittt header br tuuuu

cik azeya said...

nak letak gambar tapi buruklah. nnt orang tak nak datang blog. haha. -_-

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

dh tu ? tgu ap lg ? cepat lah tempek kt blog nih . . heeee

Angah Sepet said...

dah try dah..best!!

vampire's lovex said...

buat la header guna tuuuu...semat je aku nengokk

Ainul Hayat said...

Kite same Ji amatur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved