ape jenis blog nye cenggini

bile tengok korang komen aku..aku nak jugak komen entry korang..tapi dah bile aku bukak jer profile korang..tetibe berjela kuar list blog korang..ade lebeyh kurang hempat puluh lapan blog korang ade..dasat wo..dah tu mane satu aku nak terjah aku pon tak tau..jadi aku tak jadi terjah..

bile aku tengok komen korang jugak..kau bernafsu serakah nak melempiaskan nafu kat enry korang..tetibe bukak profile korang..tak kuar pon link blog korang..jadi aku tengok je la  gambor profile korang..hisy sentap tol...

bile dah komen blog korang..aku suke le nak tekan kat publish ur komeng..huk aloh..punoh...tibe2 ade die suh isi tempat kosong..word verification..macam2 perkataan kuar kat situ..dah tu pulak tulisan die..ngalahkan menulis dengan kaki..camne tu ek???

apepon tu kan blog korang..suke suke korang la nak wat camne kan..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

bersama kak Es said...

nasib baaaekkkk blog akak okeh :D

Elyana Ahmad ツ said...

haha.macam macam lah cikgu jiji nei.

Azie Azra said...

blog aku? tapi aku memang tak berkenan sket org ltk word verification tu. lemah bdn aku ni haa

kokser kokdam said...

blog aku ok dop?

Miss Ran said...

aku br nk up sal ni

smue sbb tips ko ngn sunah ritu

penat gak terjah blog...

lagi2 y blink2

umpama disco pulak

ko da buat entry tak jdilah aku wat=P

Muslimah Optimis said...

nak tiru soalan yang ditanya oleh kokser kokdam (yang belom ku ketahui maksudnya)... Laman MO ok x cikgu JIJI a.k.a cikgu neslo.. komen sikit

aten tenten said...

hehehe....singgah jap :)

farah wahedda said...

hok aloh punoh....huhuhuhu blog sy ok kot hehe

nurul nadia nasir said...

blog saya oke?ngee

Sue's said...

ha ha ha... gelak dulu... WV tu kalo xde lagi baguih...

'CikMimiEy' said...

pakat boikot lake WV yang mnyushkan tuh ^^

catherine- said...

sedih pulak aku baca entry ni

sabo ye jijiyuyu

catherine- said...

eh, tapi blog aku x mcm tu...

Mutiara Bernilai said...

hm,,k0men nafsu serakah tu macam mane?define b|eh tak cikgu?hu~







*b|0g sy mcm tu ke?tak kan?,,kan?

Rozuan Ismail said...

cikgu,boleh ulang balik tak yang bab nafsu serakah ni.saya x faham.haha

ishiko said...

tahu xpe.. pastu lajuu je tekan pangkah tu..^^

JIJI YU said...

blog korang ok je..ehehe..

yad'z said...

hahahahhaa..,
punohh...punohhh..

senyumSOYA said...

huk alaoh la.. parok sengoti~ eppp~
tersasul..
blog saya cmna? heheheh

Sunah Mohammad said...

ehhhhhhhhhh, nape kite sama ni jiji? hahahahha~ sape takde profile tu pandai2 la bubuh link ke kat comment..ish..

ecah mashuri said...

kdg2 diaorg neh xtau.ko kna r tegur2.huhu

Ieyqa Adam said...

ji.blog aku aka (tulus) camtu tak?

||aLeaSaRa|| said...

toink toink n ak juga tambah traffik kat sini he3.blog kite lak cam ner ye?oh ye sepanjang kite bw hari ni macam2 word verification kite kena isi,naik juling mata nak menaip dah tu word yg diberi tak ingat punya belit.widget followers pun ramai blogger tak perasan diorg punya tiba2 hilang.kan dah rugi...

IFA Athirah said...

blog ak yg ko pling snang nk komen kn?hahaha

James Alexander said...

jgn marah jiji... dah itu kehendak mereka, ikutkan aje le...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved