taik lalat nora elena

"pe'ah2..sepanjang due taon kita kahwin ni..tang mane yang pe'ah tengok kat diri abang..kire kirenye paling suwitt le..bile pe'ah tengok tang tu pe'ah rase cam tergoda gitu..tang mane pe'ah..cer gitau abang.???

sambil menyuap pisang goreng ke mulut ..pe'ah merenung abang dolah..pe'ah tersenyum meleret..

"lalim..sepanjang kita kawen ni..pe'ah suke sangat tengok taik lalat kat bawah bibir lalim..manis je bile lalim senyum pas tu taik lalat tu turut sama terangkat mengikut alunan bibir lalim..lalim2..pe'ah ade tak taik lalat suwit2 cam lalim??

"honey bunny...sepanjang kawen ni..kebelakangan ni..abang perasan yang honey ade yayikk lalat kat bawah ketiak honey le..dah ghupe jamban lalat pon ade gak..shuwitt gitu...

"lalim!!!!bile pulak pe'ah ade taik lalat kat area tu.."

"eh2..silap2 tu taik lalat nora elena la honey...

"ish lalim ni..(sambil mencubit lipatan lemak dicelah ketiak abang dollah)

p/s
taik lalat ni kekadang leh jadi pemanis rupa..kejadian tuhan sume ade hikmahnye..jangan dok menggatal nak mendelete taik lalat anda...



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Amirah Adnan said...

taik lalat hidup yg dipercayai kanser kena delete untuk kesihatan sejagat.. kekeke..

MerLe said...

taik lalat.. ada ke org yg lgsg xde taik lalat? tetiba terfikir plk..hOho~

Miss Ran said...

erk rosk bahase pakcik jiji oiii

mendelete lak

ko up sal kening weh

Jiejah Gorjes said...

jgn memain kerna taik lalat sy tergoda tgk dia hahahaha....

bersama kak Es said...

taik lalat kalau makin membesar tak leh delete ek ??

Sunah Mohammad said...

ceq suke sume taik lalat ceq! ahahaha~

Aisyah Aina said...

nak pakai taik lalat palsu la bagi manis sikit muka ni...kahkahkah

James Alexander said...

bak kata rakanku, tanpa tahi lalat, hidup kire kurang macho....


betulkah begitu...???

Rozuan Ismail said...

erk.taik lalat boleh delete ke?

vampire's lovex said...

geli aku baca dialog nih.kahkahkah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved