awek oo awek...


 
awek blogger tanye aku weyh...siap PM lagik..ekek..terharu dan bernafsu rasenye nak jawab..die tanye..aku ni kan kejenye cikgu..tapi pehal aku macam banyak bebeno mase nak hapdet entry sampai berpuluh kali seminggu..pas tu laks..aku sempat lagi nak pergi jalan jalan kat blog blog laen..siap sempat beramas mesra lagi...

dah hampir tujuh bulan aku berblog..entry aku sumer sekali campor dengan entry ni..ade la mencapai tujuh ghatus hempat entry dah..bermakna dalam sebulan aku hapdet seratus biji entry..kalo dicongak congak sambil mengguris taik gigi..dala sehari tu ade la dalam 3 ke 4 entry aku hapdet..yer tak..satu entry nak hapdet..dalam 10min le kire kirenye..kalo 4 entry baghu 40 min..40 minit je pon dalam sehari...setakat nak hapdet entry la..

pasal beramas mesra dengan blog2 laen..aku balik kerja..bukan ade wat pe pon kat umah..dah sumer keje aku selesaikan kat sekolah..jadi sambil2 layan anak anak bebiri kat umah..sambil2 leh beramas mesra dengan blog korang..jadi mase yang ade tak terbuang merata rata..

bagi aku..bebrblog sekadar mengisi masa terluang je..kalo ade keje yang lagi penting..maka aku akan pentingkan keje tu dulu.kekadang aku tak sempat nak beramas mesra maka hapdet je la keje aku...yang paling penting..disiplin..kesungguhan..dan kerajinan tu kena ada la weyh..kalo setakat idea berlambak..tapi malas..camtu..punohhh.....

p/s
setegar mana pon kita berblog..kena imbangkan antara dunia realiti dan alam maya ni..hati semua pihak wajib dijaga..



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

Miss Ran said...

ji..kenape kene ade yu kat belkang jiji tu???


erk ayat last ko mmg mkn dalm

oh ye saye iffah=)

bersama kak Es said...

sebab dia minat YUYU hahahha

Jiejah Gorjes said...

yer yer betul utama kan yg penting.. blog sekadar time free jerk

James Alexander said...

stylo la cikgu mcm lu ni bro...


sentiasa beramas mesra bersama 'pelajar2'... hehehe...

Anisa Hang Tuah said...

cayalah ustaz!

ASaDa RyutaRo said...

ooo.. macam tu cara nya. walaupun baru 7 bulan, mantap blog nih.

Gayahspears said...

beramas mesra <-- ni ayat sifu.. nk kena babap nih~wakakaka


amboi sudah ade awek2 yg..hahaha
auch.. secret admire..lalalala

nampaknya kamo da lawan sifu, makin pemes >_< sobsob..nk terjun katil jap :(

Azie Azra said...

tu ah. aku pun tertanya. komen ko merata-rata kat blog orang. pastu ko update byk dalam sehari. idea byk benor.

eh tahniah da seribu followers ko aku xsedo =)

Puteri Iqa Izyan said...

HAHAHAHAHA. ades.

mesti org slh phm kat "awek" yg tny tuh. hak3..

Cik Ladies said...

erk? tu la pasal tgok JIJI ada je update blog.. ingatkan bizi.. hehe.. nice la template baru.. :P

Sunah Mohammad said...

kenapa ayat last takde kaitan dengan entri? errr... :p

MerLe said...

aku tabik spring kat ko jiji

kiera'sakura said...

dah mcm baca blog dato' bandar lak aku rase.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved