berdendam dengan apak..

pergh...membulat perut gua ini hari.ilang terus sixpack..dah jadi ghupe beg buruk bebudak sekolah rendah nak pergi kelas pardhu ain...pergi kenduri tak hengat dunia.sume gua sebat..yang paling best dapat jumpe member2 lame yang dah berkurun tak jumpe..lepas tu dok wat havoc gaban kat majlis orang..sampaikan tuan rumah naek berbbulu ketayap nak menghalau kitorang dengan cara yang penuh sopan..

yang paling gua takleyh blah bile jumpe sorang member yang baru je tapau sebijik vespa lama..dah tu siap mekap2 kasi lawo lagi..gua pon naek heran..ye la..kalo gua le..baek gua beli ducati ke..kawasaki ninja ke..habes bingai pon 135LC..ok gak..

tanye alasan member gua..die kate..
"ko ape tau..aku nak take revenge balik kat apak aku ni..sebab dedulu mase aku mude2..mase dok gune duit die takder pulak die nak belikan aku  benda yang aku nak..so sekang ni ..aku pon dah bergaji.dah sara diri senirik..jadi aku beli balik sume benda yang aku nak mase kecik2 dulu.."

ko sedap la cakap sebab engko bergaji lebat..
tapi ade jugak ek cam tu punye style..
pestaim aku jumpe ni..

p/s
ade budak dok kasi havoc kat blog gua..konon itam manis le..tapi manis jugak gua tengok..cube lu olang pergi jengok2 blog die...

999



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

Miss Yaty said...

ckp kt kwn ko mainan yang dia x dapat beli masa kecik dulu die taknak beli jugak ke??

Sunah Mohammad said...

ceq pon kekenyangan hari ni.... T_T

syrupmasin said...

kawan kau idola aku..hahanak tiru macam dy nnt bile dah bergaji nnt..haha

Liza @ Adzriel AB said...

eceh... lupo diri ko mamat tu.. ishhh

Bella Bell said...

perghh.. sedap nombor! 999.. hahha!!~


aku pon dok tunggu no tu... tapi masih jauh lagi perjalanan :)

unieMARKS :) said...

tak kyg ! diet ! grr

liyana said...

nak jadi follower ke 1000 boleh tak?haha..

bersama kak Es said...

oooo..ko cakap 135LC bingai ek..
suami akak pakai moto bingai tu la
:P

kembatolo™ said...

jie, sapo nikoh?

ika said...

amboiiiii seronok nye die . :D

Rozuan Ismail said...

setiap org punya peel masing2.dah dia minat vespa nak wat cm ner

d_LA said...

itu kehendak namanya..hehe..
esok pun aku ada kenduri kawen ni..
hurmmm..
asal aku rs sedih ni..
haha...

vampire's lovex said...

hahaha macam macam... kawan ko semua pelik pelik amcam ko weh..kahkah

James Alexander said...

gi kenduri mmg best... tapi byk terlepas pegi sbb keje...

bukan buat2 lupe k...

mintak2 lain time aku punyer kenduri nanti org x buat lupe plak... hehehe...

cimOt said...

ceyttttt..
waaaa manis nye budak tu..uweksss...muntah sini..

weyhhh..sape member lu tu??hehehe..gatai naaa..

nur aisya humaira said...

bagus punya alasan..haha..

semangat antik tinggi dlm diri bdk tu..:)

JIJI YU said...

kemba:arif 99 nikohnyo..ehehe

takebs kot g kenduri kawen..jadi hitsetap..ehe

**::CIKNUURUL::** said...

aku kawen ji,ko xdtg pom,.huhu,.

aLieF si Muncung ManiS said...

haha..member ko tu tak puas ati dgn bapa dia...entah2 time kecik dia tak dpt beli sempoa yang kira2 tu...lepas tu dah besar baru dia beli..haha..gurau je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved