blog dikutuk kutuk

bile member aku kutuk header aku..kutuk ghupe blog aku..hati mana tak sentap..dikatanya aku ni buta seni..ghupo gitu je blog aku..ngan header nye takder..kalernye cenggitu je..takder penarikan terhadap nafsu jantan beliau langsong katanya..

tapi tu dulu la.betol jugak kata mamat tu..memang jenis mulut menyembur orang pon.kencang je mulut nak ngata aku..tapi disebalik semburan racun berbisa tersembunyi penawar untuk sebarang luka..eceyh..woit laksamana..cer tengok ape dah jadi ngan blog aku sekarang..


bile difikirkan balik..header ataupon kepala blog tu serasa rasa aku memang penting jugak..kira macam bile orang bukak blog kita..orang akan tertumpu kat header tu dulu..yer tak..ke ade orang bukak blog tetibe dah duk kat bawah sekali???kirenye..header kite memberikan first impression orang ramai terhadap blog kita..

kalo kata header pon dah berserabut rabai..berbulu anak mata nengoknye..maka..orang macam dah boleyh agak dah..gimana rupanya kesuluruhan ghupe atau wajah blog tersebut..takkire dari segi layout..ataupon entry..tapi kalo jenis takder header..orang akan jadi tertanye tanye ke????


apepon bagi aku le..first impression tu agak penting....



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

Gayahspears said...

alamak.. lantaklah xde header pon.. xperlu sentap sgt kot an >_<

UNA budak BAEQ said...

aah penting la jugak kan .aku rasa header aku dulu gila serabai .err header sekarang pon rsa mcm serabut . mungkin aku kena buang muka aku . huuu

*boleh tolong simpankan budak tuh untuk aku ? dah jatuh cinta rasanyaa

Miss Ran said...

btol ji..tpi mujur pale blog ko ade tulisan ngn tajuk

kalau tkde mmg sumting wrong je

bersama kak Es said...

tapi ada gak yang kaa don't judge a bokk by it's cover...
mau tgk hati beb !!

canne tu, ustaz?

intan.maisarah said...

tak kisah pasal header yang penting isi

James Alexander said...

keep it simple bro...

muke encem ke header stylo ke...

itu blakang cite...

ok...

chill...

diana said...

ni yang bersemangat nak cantik kan blog ni...
eh!bukan cantik..
tapi kemas...hehehhe

azi nur said...

ape pon ta boleh...hiks

CikHaniBhulat said...

header kalo cantik tahap cipan pon, tp kalo entry xbest xjln jgk kan...hehe

~SaL IjOu~ said...

1st impression tu mmg penting..tp 1st impression x selalunya tepat..~

Rozuan Ismail said...

header is first impression,kalau header serabai tambah tak matang,erk org nk follow pon malas.nak baca entri lagi la xnak

MerLe said...

1st impression aku pd ko..

ko srupe ustaz aku ms sekolah dulu.. kelakar tp ada ada sesuatu yg disampaikn dlm diam.. tersirat gitu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

yang penting content..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved