cube la tiru perangai setan sikit

murid muridku sekalian..sekali korang gagal..tak bermakna korang akan gagal due kali..due kali korang gagal tak bermakna korang akan gagal tiga kali dah begitu lah seterusnya..biarlah berkali kali korang gagal..korang kena terus bangkit..terus bangun berdiri..jangan korang rebah mengeluh atas kegagalan korang..jangan jadikan kegagalan korang tu bebanan..jadikan ianya sebagai dorongan..

cube la korang tiru sikit perangai setan..setan kalo die gagal nak hasut korang berkali kali pon die totap akan terus mencuba dan mencuba sampai ke hari qiamat..malu la kat setan weyh..

ape2 pon murid muridku..disebabkan kegagalan korang bagi mata pelajaran cikgu  mase exam mid year tempoh hari..macam biase..cikgu akan mengadakan latihan ketenteraan tahap komando pencen sebagai denda bagi kamu..ini sumer bukan kerna cikgu bencikan kamu dan ingin mendera maupon membuli kamu..ini sumer kerna kaseh sayang cikgu dalam mendidik anak bangsa..jadi kita akan sama2  tunggu la nanti bukak sekolah yer..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

Bella Bell said...

hahhaa... ok...nasihat yang style..

nanti aku nak buat macam tu la jugak kat anak murid aku.. kalau fail aku nak denda dorang buat latihan banyak2.. :)

Sunah Mohammad said...

macam...macam... macam menakutkan pulak cikgu ni... erkkk~

kiera'sakura said...

tgh membayangkn ko buat muka serius... :p

mOon jOhari said...

...nasib baik mOon bukan anak murid kamu...selamat ~~~~

bersama kak Es said...

cikgu pun tak berputus ase :)

Hanis MY said...

haha macey tok cayo jah ni ustaz ji...

Jie(",)v said...

hahaha..taley blah..

wawa meiko said...

Kekejaman untuk kebaikan :)

wawa meiko said...

Kekejaman untuk kebaikan :)

bunga said...

cayalahh..suker entir ini...haha..lu mmg cikgu yang rockk..akhaaa

Miss Ran said...

cikgu ni ske bg kami berpikir

terbaik! nk ckp cmtu jugakla kat ank murd

erk diorg paham ke

JIJI YU said...

gua pon tak paham camne la gua leh tersesat jadi warga pendidik..hehehe..

James Alexander said...

cikgu gempak la cikgu... kena ade masuk paper mcm ni...

liyana said...

garangnyer cikgu..
tp wajarla gak..
truskn usaha ik yer ustaz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved