bahawe weyh cekelat getah

"along2...tolong2..naim2 die terlekat cekelat getah...ala suwing gum tu..die dok nanges tu.."

"manenye..suh die datang sini"

"alololo naim..pehal ko pergi telan cekelat getah tu..ni mesti kes ko maen tiup tiup belon ni kan..ko nak tau tak..boleh mati woo tertelan cekelat tu..die melilit kat peparu engko..kat jantung ko..pas tu ko takleyh bernafas..haaa..berkebetulan pulak malam ni tahlil kat umah atok sedare ko..alang2 meh abang tahlilkan ko sekali...haaaaa...abang tak tau naim..abang tak reti nak wat camne.."

naim salam tangan gua..cium tangan gua pastu nanges berguling guling atas tanah..naseb ko le naim...berjirankan aku..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

erleena said...

hahaha gile kejam bro haaha sian die menanges2 cm gitu haha

Faaein Talip Roy said...

abe jiran yang tak leh diharap.. hampagas tul.. lagi ko buat si naim susah ati.. cian dia..

Muslimah Optimis said...

hahahaha.. ekceli MO pun ada pengalaman tertelan cekelat getah ni.. memang cuak gila time tu takut dia melilit jantung MO..haha.. ayat sama seperti ayat cikgu neslo cakap.. lawak2 bila ingat balik..hoho

Ameena Muktar said...

cakap nak jadi lelaki penyayang.........xmacam penyayang pun. kejam je bunyinya nak tahlilkan naim tu......budak tu siap terguling2 lagi mintak tolong. kesian....

James Alexander said...

pasni naim leh la jadik budak getah... kehkehkeh...

syrupmasin said...

wuahahaha..perghh..idea ta berubah2 pasal kalu tertelan chewing gum nih..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduhh along ni kejam tul ayat dia..sian naim

~nsar~ said...

haha.. teringat zaman kecik2 dulu.. abg sepupu semua jahat2 belaka.. tiap kali abih kunyah tau depa pakat letak mana?

atas rambut.. waaa mengong..

e r a a r u s b e r r y said...

kejam abg jiji . wahaha . ak dulu masa muda muda pon pena kena cenggini . haih ~

alexa yussida said...

siot punyer jiran..:p

Ain Zulaikha said...

hahahaha kesian lah si naim tu.. abis tu dibiarkan macam tu je ke? budak tu hidup lagi tak? ni kena report kat mak dia nih..

liyana said...

kesian naim tuh..
suh la dia minum air masak byk2 ke..
bg takut dia lg adela..haha..
tp ada usaha gakla tngkn bdk tu wlopn x kna care..:P

Belog MTT said...

Sian dia..HAHA

first time sampai sini.. :)

Rozuan Ismail said...

kesian dia naim lepas tu terlekat lagi ..

mia said...

ko biaq btol cikgu..sereyes ke ni?

Gayahspears said...

cikgu kijam >_<

HEROICzero said...

lepas ni serik la dia. HAHAHA !

aLieF si Muncung ManiS said...

wei jiji...jahat gila mu..tak baik mu baut lagu tu kat budok tu..

Bella Bell said...

hahhaha.. serius jahat gila... :P

vampire's lovex said...

hahaha tak baik wehhh nyakat budak tak beragak..kahkahkah

najwaMazlan said...

JijI! kau nih! jahat gila kot buat naim macam tuh!
kejam!

rara pinkmafia said...

heheheh notty nya nudak tu.heheeh

kiera'sakura said...

sempat lg membebel tue...berkajang2 lak tue..hahaha

mOon jOhari said...

...sebijik macam mOon dulu....pas2 tertelan biji limau...takut tumbuh dalam perOt...wahahaahahha

Miss Ran said...

erk kejam! sian budak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved