i minat kat u..minat la kat i balik yer...



hye...i pollow u..hope u pollow i balik...
kalo dah itu cara mereka..gua hormati cara mereka..
lagipon tak salah kan..

i minat kat u..minat la kat i balik yer...

p/s
qaseh..nanti le aku gitau aku ngajo sekolah mane..eheh
ade match bola ini hari..







bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

bersama kak Es said...

i pun tak kesah kalau u nak soh i polo..

tapi i mmg tak suruh org polo i. rasa nak polo meh la polo. :)

Bella Bell said...

i hate u... u hate i semula ea.. :P

puteri ain said...

ikutkan je laa..haha..

selamat bermain bola..

lini hasnan said...

berpolo polo. gud luck bola!

Miss Ran said...

u folo i

pastu suke hati i nk polo ke tak

oke ke?

rara pinkmafia said...

boleh pulak cm tu kan.

Rtp Farra Arisha said...

haisshh tak boleh nak paksa laah muahahaha :D

vampire's lovex said...

i follow...ahaha

kiera'sakura said...

ai komen yu, yu komen ai balik... agagagagaa :p

qasehraihan said...

bgtau kat kikilala ye..kakaka

Anonymous said...

hahaha.. yelah.. layankan aje...

FTR said...

alamak aiii. salah plak.. ko jgn klik kat nama anon tu.. x de link apa2 pun.. hehehe..


main bola tu bebaik weh..

Sunah Mohammad said...

i pollow je mana2 yang i rasa i tak pollow lagik... ada tak yang i tak pollow lagik? meh sini meh...

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

Hansyirah Takezur said...

i folo u, tapi u tak folo folo i balik.. muehehehe..

~ Arez-Leen ~ said...

suka entry u ni..makanye kalau rasa nak follow..follow ler...kalau x nak, tiada paksaan...ok gitu?..ekekeke

~ Arez-Leen ~ said...
This comment has been removed by the author.
~ Arez-Leen ~ said...
This comment has been removed by the author.
diana said...

kalau buat gitu maknanya ramai la yang minat kat u...

Tan Tin Ton said...

haha,
gudluck utk match bola .

NOOR FATIN said...

mana bleh sesuka hati minat org! hahaha

Encik Psychopath said...

xmo.

HEROICzero said...

hi salam jejak bw here follow me back kbai.



keh3x amacam?

Nurul Jannah said...

haha..ade2 je mung nih..haha

James Alexander said...

sy x kesah....

UNA budak BAEQ said...

mula2 tak kesah tapi smpai nampak sgt dtg blog aku semata2 nak ck camtuh kdg2 geram gak. aku ada buat banner pon dorg still tak nmpak . heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved