kepatuhan melampau


"okay murid murid.sekarang ni cikgu dah diri tengah2 kelas..okay..sekarang ni cikgu nak..murid2 sebelah kanan cikgu bukak kasut sebelah kiri..mane2 yang pakai stoking tu bukak..yang tak pakai takyah wat pe2 lagi..dah tu murid2 sebelah kiri cikgu bukak kasut sebelah kaki kiri..ok dah wat ke belom???

"dah cikgu..nak maen pe ni cikgu???

"takyah banyak cakap..kalo dah cikgu nak korang pegang kaki member korang dengan pegangan yang begitu kemas dan begitu padu sampaikan kaki die kelemasan..."

"ok cikgu dah wat dah..berkematu wo kaki ijat cikgu"

"ok kalo dah wat cam tu..lepaskan kaki member korang..pas tu pakai kasut balik..ok sekang ni kite mulekan pelajaran kita"

"dah tu cikgu yang cikgu dok suh kitorang pegang kaki member bagai tu watpe??..dah berbau dah tangan ni...

"takder pe2 pon.. saje je cikgu suh korang wat gitu"

p/s
memang student akan buat sumer yang kita suruh ke ek????



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

bersama kak Es said...

kalau dah kata cikgu.... memang diorg ikuuuuttt je

tu yang susah hati kalau dapat cikgu yg tak macam 'cikgu'

ko tak cam tu kannn Ji :D

Sunah Mohammad said...

so, jangan salah gunakan kepatuhan tu... :)

cimOt said...

HAHAHA..saje je? cikgu cikgu..

p/s: pasal pic tu aku gune photoscape je..yg ni plg simple gua buat..bley la try buat nanti.. penangan appeton weight gain & sadek stand for si adek

rara pinkmafia said...

aduhhhh kejam nya cikgu ni.

kiera'sakura said...

nasib ko bkn ckgu aku.. hahaha

Tan Tin Ton said...

haha,
budak sekolah rendah mau la ikut ckp cikgu,
kalau sekolah menengah konfem kata mcm2 dkt cikgu ni, hahaha

mien said...

haha. rasenye bdk2 mmg akan buat ape yg cikgu suro. klu ckgu suro ape2 pon dorg akn buat. *takot ngn ckgu.
tp klu parents suro buat, kite boley lagi bg alasan. japla ibu. nntla ayah. hihi.
tulah penangan guru :)

alien said...

jahat gak ko ni
buli budak2

qasehraihan said...

ngajo mana kamu??

syrupmasin said...

wuahahah..gile ahh kalu dpt cekgu mcm nih :D

Miss Ran said...

tp kalau buat cmtu slh stu teknik gk

bg murid peka n tak ngntuk dlm kelas=P

lini hasnan said...

ni yang tak sabo nak jadik cikgu ni. hihi

Aiman Ariffin said...

lol of course! dia orang ikut je. its a good thing isnt it?

wath said...

hahahahahahaha. jiji gile.

MerLe said...

haha~ set induksi ko mmg terbaik la..

FTR said...

bengang aje sapa jadi anak murid ko kan..

James Alexander said...

cikgu kejam cikgu... hahaha...

✿ gadis biasa ✿ said...

sebab pekerjaan cikgu adalah MULIA even yang cikgu ajar adalah 'mencuri':)

kokser kokdam said...

haha..

jie, aku wak entry mung nuh.. tinguk2..

Rozuan Ismail said...

setiap kata2 cikgu adalah ilmu.huhu

Hansyirah Takezur said...

membuli ke hape? bak ibarat skolah juvana dah pendidikan ko ni jie. eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved