kesah gua dan jejari runcing..ape ade..


ade blog dah bikin gua sentap bhai..boley pulak die tarok nama gua atas dari nama pemilik jejari runcing..gua kenal jejari runcing ni pon lepas die bertunang dengan PCM...eh silap..KFCM...runcing ke jejari die ek..ragu2 tol le gua???
p/s
kepada jejari runcing jangan sentap2..ni la akibatnye bile jejari debab gua menghentak papan kekunci..ehehe..

berbalik pada kesah asal..blog tu gua rasa pemilk die name izzatul hazwani le kalo gua tak silap..cube korang gi usha..pergh nama lawo bhai..sejuk je lidah nak menyebutnye depan tok kadi nanti..lu dah bikin gua terharu bhai..gua ni muke jer legend..banyak parut..parut bekas kena hiris dengan pisai cukur gilette takde la sebab gua gune veet..parut jerawat je yang ade..tapi selegend2 wajah gua hati gua ayu bhai..gua tumpang nanges kat bahu lu leh tak?????

gua merayu..gua merayu dengan hati gua yang cukup ayu ni..pergi la korang2 semua menerjah blog beliau..satu lagi korang tunaikanlah impian si buta+pekak+bisu ni...kerna gua percaya korang  mampu menunaikannya...

gua nak pergi sambung nanges jap..uhm2..lawo nye awan..



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

UNA budak BAEQ said...

lepas nih aku nak buat camtu gak jangan lupa nanges plak . terharu sekali okeh . hahaha

Miss Ran said...

SENGAL!

Dahla ji..malu lak aku ko tulis2 ni..aku takde duit nak beli hadiah

wahahaha

Aisyah Aina said...

aku pon tengah menangis sekali ni...sob sob :'(

bersama kak Es said...

wewiiittt...
ji .. mesti bangga abes :D

Faaein Talip Roy said...

ko bagi kredit link aku tu ada apa2 ke weh.. hahaha.. ko jangan nak minta apa2 habuan... aku tak de fulus nak bagi ko adiah.. hahaha..

ko nanges smbil tengok awan ke?

Sunah Mohammad said...

ahahhaha~ dah agak, mesti iffah buat entri sal jiji ni tadi... :p

qasehraihan said...

wah...shuker le tewww..hehe

bagos-bagos..bijok-bijok..

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahahaa . tak cukup merayu . nak melutut jugok .. harharharrr XD

Perasaan Dapat Update Lebih 3 Kali

.izzatul.hazwani. said...

kah3 . seyes aku dah gelak nak pecah perut baca ..

apaapapun blog kau memang terbaik la .:D

keep it up .hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved