oh cik akak operator..

rasa tidurku dibuai mimpi indah weyh...makaseh makseh la sayang2ku yang wish nunytee semalam..ade yang sambil isap puting..ade yang sambil isap jari..memacam la uolzz ni...menccikkkk tauu..ceyt..bluwekk...

hari ni hari ketige belas dah internet sekola menciput..hape ke bingai bebeno telekom ni..aku cakap kaso2 kang sentap pulak akak operator telekom tu..cakap style romentik kang mencair pulak si akak tu..boleh die cakap sekolah aku tak bayor bil internet dah due bulan dah..nak bayor camne kalo bil pon tak sampai2..

cik akak sayang..saya pon tak tau ni..samaada posmen yan gwat hal ke..ke telekom yang wat probs..tapi akak..semalam orang telekom datang skolah saya kan..deorang cakap router tu rosak..banyak bebeno dah ragamnye..tolongle akak..saya nak berblog dengan amannya pon takleyh ni kak..sentapp ni kak..sentap..



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

weh akak tgk dalam mangkuk jampi, buruk bebeno muka ko sentappp hahahahaha! muka ada tenyummmmm :)

sergeant keroro said...

sentap ostad, hee~

tanjat boboi :P

Bella Bell said...

tenet kat maktab aku pon semput beb.. menchik! menchik! hahahahahha!!~



^^

syrupmasin said...

haha..sabar2 :D

James Alexander said...

kata ada berukband wahai pak ostad... ape susah... pakai berukband je la... hehehe...

Ainul Hayat said...

sabo la nok...

risa said...

pakai or share wireless kat sini..laju woooooooooooo
kui kui kui

Ummu~Ishak said...

last week pun tenet kat sek akak semput. tahap biawak mati bini muda. pastu report kat 100, then dorg hantar technisionnye cek kabel besar kat area ni.

pastu baru la tenet ok. kuwais.

tm mmg sengal.

bil telefon sekolah ni pun bulan lepas punya lambat amat sampai. bil multimedia 3 bulan sekali baru sampai.akak sampai sinsing lengan gi pejabat tm.

pegi pejabat tm dan tanya terus (kene buat muka samseng) pahtu dorang akan settlekan masalah kita.

cik pulau said...

terasa kesentapan itu.. hahahaha

KuNanGKuNanG said...

he2..kalau bab blog ni pandai gak sentap rupenye en.encem ni ye...:P

NURUL AINI NORAZMAN said...

panjat adik nyah!! aww,.
=pp

Alexandriana Alia said...

telekom pun kgkdg prob. padahal aklau kat iklan macam dialah terbaek.

kiera'sakura said...

ofis aku lak block FB.. xleh aku nk bergeli2 dalam tue selagi beruk aku x dewasa.. hohohoho

Rozuan Ismail said...

ko bawak je parang pergi serang pejabat dia,sure esok ko leh online dgn aman

FasiHaH SupiaN said...

laaa pakaila broadband jiji

Подтверждаю said...

as salam..

haha. online kat henpon sudah. rm 28 sebulan

=)

Iffah Afeefah said...

marah pulak

sabar2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved