pasal KPOP...rosak member aku

"jie..aku rase cam berkenan le nak try dressed up style kpop lak..nampak cam cun je jugak..dressed up je la..tang mekap2.tak le kot..dressed up kpop  rambut afro..pergh..howt tak jie???"

"engko aku tengok memang muke tu dah cun dah..ade la style pelakon korea yang bekap2 je..pas tu..aku tengok gaya engko pon dah ade..tapi aku rase takyah le kot..takyah le ko dressed up gaya kpop..aku cam tak berkenan jer"

"ko ni pehal lak??cakap tu bior kasi terang le sikit..pehal lak aku takleyh nak pekena gaya KPOP..baju ngan sluar deorang cun kot jie..kasitau le jie pehal..aku nak mintak nasihat dari pakar pon engko je yang ade tercegat ngan aku sekang ni.."

"aku gitau nie ko jangan nak sentap lak..takyah wat muke sememeh le pas ni ek..aku ni bukannya pakar pon bab dressed up ni..tapi setakat nak wat mulut longkang tu memang menjadik..ni keyantaaan yang wajib ko terima..bukan harus  ye..ko tu kena sedor diri le sikit..engko tu jenis yang sonang mengalami perpeluhan tahap kebasahan melampau lampau..setakat nak perah bulu ketiak ko tu aku tak heran le..style kpop laks dok pakai jer jaket laa baju sejuk le..maunye berbau masam ko nanti.dah kalo ko bau masam jangan nak marah le kalo aku minta break ngn ko...tu satu.."

"huk aloh jie"


"tunggu la dulu..ade lagi ni..keduenye..engko tu pakai seluar saiz 38.tu pon engko kempiskan perut ko..kalo tak mane nak muat saiz 38..maunye hempat puluh...perut dah le boroi..lemak berjeleber..memang tak kena sangat weyh ko nak pekena style kpop..nanti orang gelakkan kan ko bile ko lepak2 ngan aku..kalo dah orang gelakkan ko..aku jadi nak gelakk jugak le..eh silap..aku jadi nak marah le orang gelakkan member aku..baek engko berjubah je..baju KPOP ko tu bak sini bagi kat aku"
sumernye pasal baju ni le..

"ok dah2 jie..aku terima kenyataan tu..engko memang pakar..pakar menyembur..tapi ade betol jugak ko cakap tu jie"

p/s
haha buka awek aku le weyh..tu gambor edit je..hahah..siap tanye ade simpan perasaan lagi ke tak wakakak..layannn



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

Miss Ran said...

erm betol gak tu

seksa jugak bajunye

lg2 seluar

skinny bagai

menutup aurt ke tu

lalalala

FasiHaH SupiaN said...

baik punya semburan, nasib baik dia terima dengan terbuka...hehe

p/s: mati2 ingat betul awek kau

Anisa Hang Tuah said...

tak suke k pop
suke pop pop je

MerLe said...

ko mmg kwn yg bgus la jiji.. so..bju tu dia bg kat ko la ye..hOho~

Sue said...

jie.... siyes tak tau pasal KPOP tuh... baru kemarin je ternampak di hitz tb... ha ha ha... dok ch ni lambat nak sampai berita...

James Alexander said...

Kpop ye...???

ko je la yg try jiji...

pastu post gambar ko kt blog...

biar kitorg lak nak sembur ko...

ok..??? hahaha

sissyira said...

salam

comelnya sweater tu...hijau putih..

tomatokering :) said...

kahkahkah , boleh kempis pulak perot kau -.-'

ika said...

benci ahh korea .

bersama kak Es said...

biar seksa asal bergaya

Bella Bell said...

ewwww.. ni malaysia.. bukan korea oteh.. hahhahha!!~

Rozuan Ismail said...

x payah la nak berkpop sgt.pakai je baju melayu songkok samping,senang malaysia truly asia

vampire's lovex said...

lelaki kpop memang kacak !!

hahaha...

tapi bila melayu nak tiru,x kacak...x kacak ok..kahkah

liyana said...

maju

Bigdaddyz said...

kPOP...pompuan suka la...kita...hmmmm

**::CIKNUURUL::** said...

kpop tu org mane?,.aku ni jie,xbape reti tgk retis2 ni,.xknal sape pom,.hehe,.

Syat0za Zai said...

pffttt~ igt awek anda >_<
baju korea2 ni smart gak ^_^ tapi xmo terlalu seksi./.haha

Sunah Sakura said...

hurmmm... tapi ramai gak yang nak berKPOP..

delarocha said...

demam KPOP, semua nak jambuuu

blog-tips-kurus said...

pakai baju Melayu lagi encemmmmm!!!

wath said...

weh belt tu same ngan adik aku punye [yg aku da wat harta] la!!!!!!!!! sebijik. ni ha ade tergantung belakang pintu bilik aku ni. tgok je kat gambo ni terus aku pandang belt aku tu. sebijik!!

err..da leh kire aku ni k pop ke?

Eera Shera said...

semua nk tiru kpop..matluthfi ckp juz be yourself =)

azraftarmizi's blog said...

hahahahahahah...kelakor la kau ni..smart utk org kurus kot k-pop....huhuhu

kiera'sakura said...

aku x pernah tau ape bnde KpoP nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved