tak gune dah ko merayu lagi..

awak..takyah nak merayu rayu lagi ye..kan saya dah kate..dari awal lagi..setakat malam ni je kan..awak nanges le sampai meleleh leleh hingus awak pon dah tak der gune nye lagi..sedut je balik hingus awak tu..dah le kaler ijau lak tu..

tamatlah sudah GIVEAWAY KAK ES & NESLOO. Penyertaan tidak lagi diterima...yang mane nak merayu tu..try le wat sampai aku jadi cair hati dan jiwa raga..ekekek..mane le tau kot2 melekat..

Jutaan terima kasih bagi yang sudi join GIVEAWAY kami ini. Update peserta akan kami paparkan pada hari AHAD dan pemenang akan diumumkan pada minggu hadapan...

yang mane join tu..lu orang memang havoc le wweyhhh.....



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

bersama kak Es said...

siapkan tisu .. hehe
Akak dapat lagi link nak join tapi terpakse la didelete kan . Nak wat canne dah tutup. huhu

Faaein TR said...

ala... baru nak join....
yu... bagilah ai join.. nak join.. nak join.. nak joinnnn...

hahaha.. aku tunggu GA ko yg lainlah..nanti inshaAllah aku join... hehehe..

Miss Ran said...

ayat kalah kasanova

aku igt pe la td

slamat aku da join

tak menang jage ko!

FasiHaH SupiaN said...

ok, aku havoc, haha

ct N honey said...

tak sabar nak tgk sapa yg kena...

yad'z said...

ok fine tak sempat nak join.. ngeee~~~~ melepas vntage.. hahaa.. btw, gud luck pada yang join..=)

James Alexander said...

buat GA menang juta2... kompem aku join.. hehehe...

tomato said...

huiyohhh ! pastikan aku menang oke . haha

Ummu~Ishak said...

tatau pun u buat ga.. isk isk

**::CIKNUURUL::** said...

kak es,sy dh join tau,.jgn kambing itamkan sy.hik3,..ji,ko bg aku mnang ek,.kalo x,ak marah nnti,.ahha,.

Sunah Sakura said...

nama ceq ade kan?

MerLe said...

terima kasih sbb meng'havoc'kan eden..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved