pemenang topup GA kak es ngn aku..

alert2..sile ambik perhatian semaksima mungkin..yang tak ebrnasib baik tu..bawak2 le bertobat..jangan ditangisi ketidakbaikan nasib diri anda..first nye..aku nak mintak maaf sesangat dekat kak es..sebab aku takleyh nak sempurnakan tugas aku sebagai duet beliau semaksima mungkin disebabkan beberapa masaalah...

keduanya..aku nak mintak maaf kat kalian..sebab aku tak sempat lagi nak bergeli geli dengan entry2 howt kalian..aku akan usaha sedaya mungkin untuk terbang menerjah blog kalian dan meninggalkan bau2 kakiku disana..

ni adalah pemenang bagi hadiah tambahan..berupa topup 5 hengget..tak kire la celcom ke..maxis ke..thailand punye line ke..kalo ade antara pemenang ni yang tak gune kredit..gune bil..sile sedekah kan kat aku je la..aku terdesak ni..hehehe.



tahniah le weyh..nak tengok ape nombor korang..tengok kat link kat bawah header blog aku tu..sambil2 tu jangan dok hina header aku..pas tu pergi kasi no fon korang dekat blog kak es..sini sini..kang bagi no fon kat aku kang..ade jugak yang kata aku ambik kesempatan..ehehe..



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Eera Shera said...

tak de pun..ni yg aku nak hack blog ni..haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ait.. rsa mcm lain ja header nie??..

fRaMe+LenSeS said...

tahniah ya suma. :)

Jasmin Ibrahim said...

ala,semua xdpt...huhu

Sunah Sakura said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ nape bukan 60???? ahahahhahahhah~

saya bukan tomato said...

aku banggggg belog kau sebab aku tak dapat pon . haha ;p

liyana said...

thniah kpd pmng

Bella Bell said...

weyhhh.. apsal aku boleh terlepas nak join ni? arghhhh.. padan muka aku.. hahahah!!~

congret pada yang menang.. kalau aku ada mesti aku dah menang dah.. heheheh!!~


^^

FasiHaH SupiaN said...

memang tak bertuah bebenar le aku nieee

Nazzue said...

Eh no 6 kew? yahoooo!!!

cik pulau said...

tak menang...
asal tak pilih aku?? adeehhh,,,

papepun.. tahniah buat pemenang..^^,

mumui said...

thanks!!!! hehehe.... no 61!!!

**::CIKNUURUL::** said...

o

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Alhamdllh,k.atie menang!..NO 53!!.

ani said...

alhamdulillah..kita dpt 2nd prize

fb id:nor zaini anikeda

aqilaqilahduniaku.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved