ada apa dengan kepala

ape penting header bagi sesebuter blog..aku terpikir dan terus terpikir..eceyh macam le berpikir satu perkara yang begitu rumit..kalo dulu memang aku pikir ape ade dengan header bagi sesebuter blog..setakat header tu ala kadar je sudah..asalkan isi dalam blog menarik...tapi bile pikir secara matang dan seriyes.aku cuba kaitkan header dan jugak first impression orang ramai terhadap sesebuter blog tu..

akur asa header tu satu komponen agak penting jugak bagi sesebuah blog..dah namepon header kompom die punye posisi dalam blog tu sebelah atas..takkan header dok kat bawah kot..terkadang bile tengok header sesebuah blog..kita dah boleh andaian pertama kita terhadap isi yang ada dalam blog tersebut..macam mane kandungan blog tu..macam macam lagi la..yer ke tak ek???namun first impression tak semestinya tepat dan betol..yer dak..yang penting..cube bagi yang terbaek untuk mereka mereka memberikan first impression yang terbaek jugak buat kita..

p/s
disebabkan miss lappy dah dirampas..maka ektibiti bergeli geli dihadkan seketika.harap maklomann.

 


bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

SoLy SoLicious said...

Mcm pepatah owg putih yg xbape putih " dont judge a book by its cover"
teehheeee

aimie amalina said...

ayooo~ sape rampas?huhuhu


tapi tulah.betol gak..kalo x de pale cam ne nak ade badan kan..walau bagaimanapun..hati berada kat badan kan..hati kekadang mempengaruhi pale yg kat atas tu..heheh..~ ape aku ngarot nih..adoi..

H.J said...

saye tak de kepala..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe msti la header kt atas ostad!
erm.. sy mungkin tersilap langkah masuk keja ni,nk wt cmne..dh rezeki trsedia kt sni

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe msti la header kt atas ostad!
erm.. sy mungkin tersilap langkah masuk keja ni,nk wt cmne..dh rezeki trsedia kt sni

laskar pelangi said...

kepala adalah segala-galanya..xde kepala..xdelah otak =D

Qaseh dalia adelia said...

tanpa kepala tiada kaki .. hahahaks
tgk header lapar air milo .. salah persepsi

*Miss Geli^ said...

panggil saya tadi?

MerLe said...

ada otak dalam kepala... ada akal dl otak.. boleh wat kite pk byk byk byk........

Sunah Sakura said...

alaaa..aku rindu nak bergeli2 ni..

EE said...

dont judge a book by its cover...

p/s:ade kaitan ker?

James Alexander said...

masih dgn cerita kepala...

Diana @ bilakukatacinta said...

kepala...kaki...bdn..semua penting.. tp dari mate turun ke hati..mate tu lat kepala..so, kepala ama2lah penting

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..

nak cuba letak header d bawah la...negh3...

ghost writer said...

bagi aku tak penting.simple is better.orang tak baca kepala kita,orang baca apa yang dikeluarkan dari kepala kita.

header pada sesebuah blog hanya imej penambahan.

Mdm Biar Betul said...

yeah! 1st impression sy terhadap blog anda ialah anda seorang penggemar neslo dan seorg yg cool... jd sekarang saya rase anda seorang yg belum belanja saya neslo lagiii

cik pulau said...

betol..
hahaha..

dirampas??

diana said...

header blog akk simple je
ada nama akak je..
tu pun dah cantik..
ok..akak tau akak perasan!

i'm ezza haniza said...

sapa yang berani rampas lappy pak aji ?

KuNanGKuNanG said...

jgn plak tengok kepala je..kene la tgk semua baru tau pe isinye...:)

tomato said...

header ko menunjukkan ko seorg yg serius. sekian.

gedek! said...

teringin nak buat header cantik2...

tapi tinggal teringin je...

FasiHaH SupiaN said...

header aku ok x?

sergeant keroro said...

header mencerminkan first impression XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved