adakah aku pilihan ramai

selalunya ramai blogger dok wat entry pasal blog macam mane yang jadi pilihan..blog geli gelike..blog ilmiah ke..blog sukan ke..blog masakan ke..tak kesah le..sebab kat dunia blog ni macam2 sebenarnya kita boleh dapat..nak dapatkan bahan2 nak mengajor pon berlambak kat blog..

setakat ni aku tak jumpa lagi orang dok wat entry sal blogger tu senirik..blogger yang macam mane kah yang jadi pilihan hati pemuda pemudi dan petua petui zaman kini..adakah suke kepada blogger yang cun2..macho2..ketol ketol..berisi gebu...kalo aku le..aku suke blogger yang ade blog yang salu jer ade entry entry baghu..erk ye ke???


bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Afikah Aziz said...

blog sukan? errr kurang kot hehe

Iffah Afeefah said...

blog aku la tu kan

haha

perasan=P

Ainul Hayat said...

Aku pun suke blog yg byk entri baru..HAHA...dan blog gelis gelis cam blog ko nih...kadang2 menginsafkan bile tiba hari Jumaat...ngeeeeee

vampire's lovex said...

aku suka blog merepek..ringan2 je..hoho..berat2 ni baca wiki sudeyy..

Qaseh dalia adelia said...

blog saya kompom kena reject awal2 ..sob3x..malu ase ..nak pergi mmbawa diri ke taman bunge

tomato said...

kau mesti mencikk dgn blog aku kan . sobsob

Mdm Biar Betul said...

AKU SUKE BLOG SERIUS... SBB SENTIASA SERIUS.... HEEEEE TP BLOG MILO AKU SUKA JUGA SBB AKU SUKA MKN MINUM MILO.... NGEH NGEH

FasiHaH SupiaN said...

sebab tuan belog ni pun selalu sentiasa ada entri baru...

Niena Pengembara Ilahi said...

sy pn sama.. suka pda blog yg ada entri2 baru :D

MerLe said...

aku suka blog yg slalu ada entri baru... sbb aku suka bc... ko termasuk dlm kategori ni la..

Anisa Hang Tuah said...

tak kisah blog ape2 pun.
janji tak syok sendiri.
yg dia bajet cm bagus

hehehs

Hanis MY said...

kawe suko mari sini!

Elyana Ahmad ツ said...

haha.ko pilihan aku ji.

risa said...

blog ape2 pon tak kisah!!
janji ada aura yg rasa nak dok melekat je kat situ..
erksss macam blog jiji kot...lalallaa

Anum said...

x kisah je
hehehehe
suka2

Cheq Sue said...

oitt, baru masuk rumah baru jiji...

Diana @ bilakukatacinta said...

blog aku lah...blog pasal diri sendiri

Sunah Sakura said...

tak best template baru ko ni... erkkk! takde kaitan kann.. hahaha~

ILA HonEyBuNNy said...

semua blog akan ku terjah...xkira la encem ka sengal ker....hehe..

asalkan best n y pasti semua blogger ramah mesra..ehhe

anis aneesa said...

sy men masuk je blog owg neh..mne berkenan,follow..but no i follow u,u follow me ky?syampu follow me ade r.huu..

Faaein Talip Roy said...

kire blog aku ko tak suke arr.. sebab jarang de entry baghu...

diana said...

selalu jugak update entry2 baru tapi nak buat cemana kalau feed problem sekarang ni..kat semua bloglist entry akak tak update...
huhu...

yad'z said...

aku minat belog ko meon... hehehe

ghost writer said...

cakap jer lar kalau ko nak bagitahu ko salah sorang yang rajin update entry..hihi

kiera'sakura said...

aku pilih ko jiji!!!

errr errrr :p

Подтверждаю said...

as salam..

<---

tada kisah. hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved