blogger pon ade aura




tengok blog mamat tu..pergh sehari 20riban orang  datang jengok blog die..jenguk blog awek sorang lagi..satu entry beratus komen..melimpah limpah..usha pulak blog pakcik tu..haiyok..berpuluh riban follower...dah tu.pergh penangan aura penulisan deorang dasat kot.padahal kita hari hari dok blogwalking..joging..marathon..ape yang kita dapat...jengok balik blog kita..hape ade..ceyt adakah kita blogger tanpa 'aura'???

sapa kata kita takder aura..cer habaq meh kat abang jiji..sumer blogger ade aura tersendiri..cume terkadang kita sendiri yang tak reti nak guna power aura kita..ceyt cakap cam aku ni reti sangat..tapi bile dipikir2kan secara rambang...sebenarnya kita juga mampu menjadi seperti mereka..sebab mereka pon sebenarnya insan yang bermula dari bawah jugak.lalu aura mereka jadi semakin membesar..macam power dalam citer dragon ball tu..jadi...kita pon mampu nak membentuk aura kita senirik..jangan mudah nak rasa down kalo takder sambutan terhadap penulisan kita..cube check mane tak kena dengan aura yang ada pada kita..bile dah jumpa mana cacatnya power aura kita..baiki dan jangan lenyapkan ia begitu sahaja..

tapi penting ke aura dalam berblog???



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

bersama kak Es said...

aura ..

~ tak de la pulak~

aimie amalina said...

aura?
hee, terpulang la kan~
blog ditulis untuk tatapan mata sendiri, dan kalo orang nak join tatap sekali lagiiii baguihhh~ =)

Hansyirah Takezur said...

atas blogger. kalo jenis low profile cam aku, aku lebih suka menulis just untuk suka2.. =.=

Iffah Afeefah said...

Pentingg okeh


Br npk identity sdiri
Ko kn de aura life ekeke

Best weh aku gnu iPad komen blog ko ni

Iffah Afeefah said...

Pentingg okeh


Br npk identity sdiri
Ko kn de aura life ekeke

Best weh aku gnu iPad komen blog ko ni

Jiji-Fify said...

aura eh..ermmm tapi kalo polower riban2, tapi entry semua setok promot2 barang je. baik takyah.. ;)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

kiera'sakura said...

aku tulih ikut apa yang aku rasa..

kadang2 nk ingtkn diri aku sendiri dan sahabat yg laen..

kadang2 mai time merapu aku, merapu la jadinye entry tue..

aku serahkan kt readers nk menilainye.. x gitu abam jiji? :D

Sunah Sakura said...

aku nak aura goku cite saiyuki tu... takpun aura cici..

Elyana Ahmad ツ said...

haha.aura ko aku blh rs ji.hahaha

FasiHaH SupiaN said...

aura hijau...datanglahhhhh.haha

Niena Pengembara Ilahi said...

aura.. setiap org ada kelebihan sendiri.. blh menghasilkan plbagai jenis penulisan itu lebih bagus...
insyaAllah anda jga mampu spt mereka

bibi bibo said...

cewahh aura , hahah

abg jiji punya aura pon kuat kan . hihi

Qaseh dalia adelia said...

aura sailormoon dtglah ...

saye xde aura pon ostad =( kdg2 rasa sedih tapi saya tetap menulis .. biarlah .. penting ke aura ? kalu betul2 nak di kenali penting lah kot huhu.. aura iman xde ke.. nak yg tu .. huk2x

diana said...

sebab depa tak putus asa...
bukan macam setengah orang yang bila kena hentam sikit terus tutup blog..
sibuk sikit,mula la blog terabai.
kawen je dah tak nak berblog..
nak berjaya kena la berkorban masa dan tenaga..
ye dak??..

Hanis MY said...

kawe tok reti la ji bak bak goni ning... tapi demo meme ado aura, sebab tu rama peminaps...

A.s.t.i.n.a said...

sebenarnya aura tu datang dlm diri gak ler ji....
janji ensem.. errr

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

kalau pasal aura tu tak reti nak ckp coz aku msh mentah g.Tapi bg aku lah..yg penting tulis je kat blog,lama2 pasti ada gak yg baca entri kita..

jom baca entri aku;
Kuasa Payudara Wanita

ghost writer said...

bila ko bersemangat nak berblog,itulah aura ko sebenarnya..

Bigdaddyz said...

belom terasa lagi aura yang sebenar masih dalam "main2 " lagi...:)

Faaein Talip Roy said...

aku takde aura pun... tu pasal tak glemer cam ko.. hahaha..

MerLe said...

perlu kot.. aku tak tau bab2 aura ni.. tp semua org ada aura.. cma x smua yg tahu cara nk tonjolkn... ntah la..aku pn x fhm apa yg aku tulis ni

liyana said...

pntgkot..
blog aku ade aura x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved