burung kontot pemarah

aku baghu jer ketagih tahap kritikal maen game menatang burung kontot ni..ghupenye dah siap ade muvie dah menatang burung amarah ni..michael bay tu pengarah..ceyt..nape inchik maikel tak ambik le megan poks jadi heroin citer ni...abang jiji kompom masok panggong..

p/s
kenapa berjema'ah vaviii beghupe tenuk aku tengok dalam trailer ni ..ape kaitan die ngan angry bird..aku maen game die tak khatam lagi ni..




bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

EE said...

lmbt r ko..aku dah khatam...mmg gian bhai...sangap setiap ari..haha

Iffah Afeefah said...

grrr tk sukeeeeee

sergeant keroro said...

hehe, vavi tu curi telur dia :P

Umie Artoqiemie said...

aku x pernah main menatang ni. sian kan aku?

belog|amiyo said...

slow demo ji :p

NURUL NADIAH MAMAT said...

xhabis main lagi gak....ahaha...asyk nk mrh je main game nie...

~eZmALiZa~ said...

hmm..org asek sebut2 sal angry bird..tp aku xmain pon..penah sekali aku try, asek kalah je.malas nak main lg :))

cik pulau said...

err.. tak pernah layan..
n takmo layan.
ahahaa

Anisa Hang Tuah said...

angry birds..best kot.,.

James Alexander said...

burung yg berang... buat aku naik berang kerana level nya ciput sangat...

Faaein Talip Roy said...

ko pun main game ni? abeslah.. dah tak jadi angry bird dah... jadi angry jiji plak lepas ni.. hahaha..

p/s: komen aku heppi?

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun jakun pasal angry birds tu. what is that actually? is that a game? hahaha, betapa kunonya arisha!

nurAMALLINA said...

aku fed up main game angry bird ni. hahaha



asyik kalah je.

FasiHaH SupiaN said...

tapi makin lama makin susah ler game tu...wuhuuuu

Asyila Zainuddin said...

dh stuck kat level bape entah.. terus malas main.. haha..

ghost writer said...

aku rasa kalau dia amik angelina jolie lagi best,Jiji.

fadhdeela said...

fenomena tol la game angry bird nie! sana sini org jugak burung kontot nie!! comeyyy gakk! hihi :P

Faaein Talip Roy said...

jiji.. sedih gile arr.. blog aku dah ilangggg... sekali dua-dua pulak tu kena delete.. hampagas betul lah siapa yang buat ni... arghhh.. aku pulak yang angry...

hmmm.. =(

aku stop berblog.. last komen dekat blog ko.. adiosss.. salam..

aku pergi membawa diri.. pergh.. ayat tak boleh blah... ko jangan kata komen aku heppi plak.... aku sedih + bengang ni.. blog ko je aku ingat... so aku luahkan kat sini jap.. =((

yad'z said...

hahaha.. kau layan ek.. hahaha..

Edy Zaidi said...

lg best kalau menang contest aku...

vampire's lovex said...

aku x main ahhh angry2 bird ni...cool je aku layan.. ahhahahahha...

puteri ain said...

tension je main bnde ni . dah smpi level bpe ilang . maleh main .haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved