skyjuice

"akak waiter oit..meh sini jap..adik jiji nak order ayor ni..meh la kak.meh."

"haa adik jiji nak order ayor ape nye hari ni.."

"itu hari akak dah kenal neslo kan..aku pon dah kenal kan akak dengan air HOLO kan..horlicks+milo tuuu...hari ni saya rasa nak ayor skyjuice le plak akak oit"

"ape ke makin hari makin pelik bebeno ayor yang engko teguk ni jie..apenye pulak skyjuice tu ji oit.."

"bhahaha..ape ke jakunnya akak ni..skyjuice tu ayor basuh kaki la kak..eh silap..ayor masak le kak.."

p/s
aku pon baghu je tau apekebenda nye skyjuice tu..lalu aku menyebarkan ilmu pengetahuanku kepada yang belom mengetahui..tak salahkan..



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

nanad said...

memang xsalah meh~ LOL gif tuh..HAHA

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..ada ke yg lum tau skyjuice tu apa jiji?

tp akak br tau air holo tu apa

Atiqah Sa'ahiry said...

sedpp..skyjuice

~eZmALiZa~ said...

skyjuice nampak gah pade nama tapi tidak pada rasa. =,="

cik pulau said...

ahahaha..sky juice..
len kali klu xpaham..

"akak.. adik jiji nak order water stone zero"
hahaha

James Alexander said...

kalau kamu minum air basuh kaki, aku mmg respect jiji... hahaha...

^baju kurung^ said...

skyjuice mahal.hahaha
motif sgt bdk gemok tu~

cukelat_berangin91 said...

holo...nk try oder kt kedai suatu hari nnti..huhu

FasiHaH SupiaN said...

hehehe tak salah tak salah

ghost writer said...

haha..

dah lama tau dah skyjuice tuh aper.familiar sangat kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved