dah2..takleyh nak join dah..tugas seterusnya

ceyt ini saya mersamikan penutupan sesi kemasukan peserta sesi geli geli abang jji..haikkhh petuihhh...takder pebenda pon aku nak wat sebenarnya.bukan nak maen game ke hape ke..terima kaseh pada yang sudi join..abang jiji sungguh rasa tergeli geli sampai terpele'ot gusi dan gigi...

bukan susah pon sesi geli geli ni..cam sesi suai kenal antara blogger je jugak..tapi setiap blogger ader tugas masing masing le.setiap blogger yang join..dikehendaki..meng'review' blog yang ditugaskan kepada beliau..begitu jugak sebaliknya..win-win situation..amacam..set ke tak set..kalo tak set..aku cubit lemak celah ketiak korang..



tugasan penting..

ubibadok bakal berskandal dengan rara pinkmafia

Leysa JL bergeli geli dengan nurul aini norazman

workshop girl bergeli geli jugak dengan akak LM

enEnfeeL bergeli geli dengan fasihah supian 

cheq sue bergeli geli dengan cik meyo

kunang kunang geli geli dengan soly solicious

ezza kacak bergeli geli dengan kak es

puan sheila geli geli le dengan cik ciku

gadis pantai timur bergeli geli le dengan cikgu iffah

miss hearty geli geli dengan fyzalovato

ni peserta lewat masok sekolah ni..naseb baek cikgu disiplin jenis tetibe bertukar jadi 'sayur' ngan awek2..



tak perlu REVIEW panjang2sekadar memberi pandangan yang membina.kritikan menghina.kutukan durjana..ceyt..gurau.yang mane blogger seniorita tu..apekata kasi sikit2 ajaran yang hau2 liyau sikit.dah review tu kasi tarok le link blog die sekali dalam entr REVIEW korang...pas tu bagi link kat entry ni..peng"review terbaek..aku kasi geli geli le kat blog ni..amacam..set tak set..aku rasa cam ade nak kasi hadiah kot sikit2..kalo ade le..



bukan sekadar omongan kosong

32 comments:

Iffah Afeefah said...

yeah jiji ipad satu..hadiah kalau aku mng haha..cm pelik je tulis cikgu kat pankal nme aku tu=P

SoLy SoLicious said...

jom bergeli-geli... aahhaakkss~

Pn. Sheila said...

hehehe... geli-geli di awal pg nih...

KuNanGKuNanG said...

mmg geli la rase..hik3..nk adiah....:p

FasiHaH SupiaN said...

ji, asal aku tak leyh masuk blog tu pun???

Iffah Afeefah said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/07/review-gadis-pantai-timur.html

huhu aku anta asaiment cpt demi ipad

Faaein Talip Roy said...

wah.. cam seronok je segmen dari 'abang' ni.. hahaha..

Gayahspears said...

kenapa aku baru tahu soal nih~grr!!!

Mat Gebu said...

Waaaa..tak sempat nak geli-geli dahh..tak pe lah pi geli2 dengan orang lain plak...hahahaha..

Подтверждаю said...

as salam..
woah!! segmen!!
baru online >_<

tu pun mau sambung tido balik.
haha.

p/s : tada 2nd punya open punya segmen punya pendaftaran?

T__T

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

http://www.lydiamiza.com/2011/07/workshopgirl.html

FyzaLovato said...

Dah siap assignment! :D

http://redstrawberryland.blogspot.com/2011/07/review-blog-cherita-hearty-next-step-of.html

ghost writer said...

win-win situation..

bersih & amanah dengan tugas masing2..hihi

diana said...

ala segmen best...
minggu depan buat lagi ye...
akak nak join jugak..
tak dan la tdi..:p

Sunah Sakura said...

ko wat ape ji? maaf, tak sempat nak jenguk...

MerLe said...

alaaaa.......ni yg x puas hti ni...klu tau ckgu disiplin lembut hti, aku kasi hntar gk smlm wlaupn lmbt.. tape..tape.. aku pn bz hri ni.. pd yg dh join, slmat me'review'~ pada pak ostad, len kli ko wat lg eyh~ hOho~

Cheq Sue said...

xleh nak review lagi ji... nak gi derak dulu harinih... dah terjah dah takdis... nanti eh cik mayo..

H.J said...

aku dah review..cikai je..

http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/review-safura-online.html

FasiHaH SupiaN said...

http://www.fasihah.com/2011/07/lafaz-kata-hatiku.html

::Miss Hearty:: said...

siap sudaaa^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/07/review-belog-fyzaland-segmen-geli-gei.html

Kalamhati said...

Ambo tak dan nak join..huhu

Jiji dah setat henjin dia dah..hehe

Cik Meyo said...

sudah review :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/07/usha-blog-3.html

enEnfeeL said...

terlambat skit. sory sis..huhu

http://littlekura-kura.blogspot.com/2011/07/next-session-of-geli-geli-abang-jiji.html

bersama kak Es said...

http://esmeda.blogspot.com/2011/07/review-blog-ezza-kacak-untuk-jiji.html

dah buat lama ...lupe lak letak link hehehhe

Leysa JL said...

done wif this assignment :)

http://justmemyselfhere.blogspot.com/2011/07/review-blog-bicara-si-gadis-desa.html

kiera'sakura said...

http://kierasakura.blogspot.com/2011/07/review-nothing-is-ordinary.html

trima kasih ustad x denda aku.. hahaha :p

i'm ezza haniza said...

yeahhhhhhhh......dah buat!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/aseiment-review-untuk-dapat-16juta-flat.html

Cik Ciku said...

http://belogcikciku.blogspot.com/2011/07/netx-step-2-geli-geli.html

jiji hope betul la apa yang aku buat ni, tkt silap faham dengn arahn ko,haha

Tea said...

pehh.. best ni..

NURUL AINI NORAZMAN said...

geli2!! nah entri,.sorry lambat tenet giler la malam tadii..=((

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/07/review-lysa-in-blog.html

Miss Cupcake said...

sory sesangat lamat!tak online tdi..bru online..

http://zalifa97.blogspot.com/2011/07/review-kiera-sakura.html

review kiera sakura,,,:)

Cheq Sue said...

dok atas bukit...lambat sket sampai...


http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/sesi-geli-geli-cheq-sue-cik-mayo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved