detim..yeah2

dari pagi tadi aku out stesyen..pergi sepital..ade epoimen ngan doktor pakar..dah tu pulak sepital lak..takder WIFI..sepital pulak kerusi die basah..sampa lenjun jeans aku..dah tu pulak..akak misi tu asyik dok bergosip je keje..sampai berjam jam aku dok tunggu die panggil nama aku..

 dah tu..bile dah rase cam bengang..ape lagi..pergi le melantak dengan otai dunia blog..tak lain tak bukan sifu aku dedulu..kat blog die la aku menumpang kasih dok tulis entry macam2...kalo tak sampai sekang ni aku tak kenal hepekemenatang nye blog tu..


petang ni nak kuar date lak..ehehe...bye2...







bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

sergeant keroro said...

promosi blog kah?? hehe XD

p/s : main bola jom, asyik detim jek :P

laskar pelangi said...

woh!

detim jerk tau

Anisa Hang Tuah said...

jom jom dating

hahahahak

Gen2Merah said...

detim tu ape ye... ekekekeke...

Aisyah Aina said...

nak ikut gi detim XD

hospital mana yang kau pergi tu? bermasalah sungguh :D

Iffah Afeefah said...

baik le ko main bola dr detim

erk

skit pe sampai kene jmpe pakar?

pakat sakit puan ke

Princess Nur said...

ada gewe doh ko ni..hehe..

Подтверждаю said...

as salam..
aik? yuss dengan efa dalam list. ekeke~
mr korean yuss tak jeles ke nih?
haha~

Sunah Sakura said...

gi tengok awek shawl la tu..~

Rozuan Ismail said...

cantiknya awek tuh,haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg kurang asam misi kerjanya bergosip tgn tak tau wat kerja..ishhh


apasal sluar basah???pelik


wahh ada yus..pomot yus ye

qasehraihan said...

nk detim nge hok mano so???dok ko rama eh??hehe

bersama kak Es said...

wahhh.. adik akak dah pandai detimmmm

hana sudradjat said...

dating nampak!hehe

diana said...

tak kan kamu tak nampak kerusi tu basah..??ke kamu saja2 basahkan seluar kamu..hehehe

cik pulau said...

x ajok pn detim..
leh kaca daun td..
hahaha

James Alexander said...

pi detim ngan sang pelangi kah jiji...???

Bella Bell said...

dah lama tak datim ngan ko...


err.. kita pernah detim kah? hahahaha!!~




^^

JIJI YU said...

ahaha..aku pergi kuar date ngan dua orang blogger tu le..

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Selamat ngedet ye...

Bigdaddyz said...

memang org lelaki suka yang cantik....:)

alexa yussida said...

td oyak tataw pon nk kua jupe aku..tipuuu yeee!!apesal ko melarikan diri saat aku ngn izma sonok amik pic?sowi weh malu..kehkeh..jc ko tgu nex year ar..ingtkn memain..hampeh toi...

♛ Azie Azra ♛ said...

gataiiiii! grrr.

eh nurse suke sgt bergosip eh?? agagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved