menggelupur

Mesti ada yang pelik sbb bloger nesloo tak updek lagi kan belog dia. Biasanya, kalo time macam ni.. dah ada da satu entry. Tapi.. tu la..blogger kesayangan anda menghadapi masalah connection nga internet.

Skang ni aku bermaharajalela dalam page dia. Dapat mesej emergency yang dia suh bg tahu kat fan-fans dia bahawasanya dia menggelupur kesengsaraan akibat internet kat tempat dia keje down. Stimik pom satu hal.Suka sangat buat hal time emegency. Harap bersabar buat jiji yue. hehe

So, sebagai member yang selalu berkepit bawah ketiak dia, aku ambik alih tugas dia. Segala isi kandungan ni adalah ayat aku sendiri. Kalo ada yang tak enak tu korang tak yah dok komplen kat nesloo la yer.

Nesloo ada pesan yang sesape ada kenal dengan anak toke stimix.. boleh suggest kat dia sebab dia nak try usha. Mana la tahu kot dapat jadi menantu tokey stimix.. dapat share dalam syarikat tmnut.haha


bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Qaseh dalia adelia said...

hahaha .. ye ke kwan dia ni .. sian ostad duk gelepo tanoh kikiki

ir yien 9897 said...

WAH DAPAT LAMPU HIJAU ...
hahha.. bila time yien pula merasa alih tempat..huhuhu

Eera Shera said...

sabo la ostad..

kang sawan pulak

kat mana lg aku nak cari neslo

Elyana Ahmad ツ said...

hahaha.aku tahu sape hupdate nei.

kesian jiji mesti makan pun xselera.hahahaa

Anisa Hang Tuah said...

lex la ustat..
heheh

Si kOtAk HaTi said...

hehe....mmg btoi mbe sejati..nice2..

H.J said...

sapo dio hapdek ji?

ahsfantasy24 said...

hehehhe..
xde la knal org2 strymx..
kte pn kai brdband celcom je,
huhu~

Jom Jenguk:
Kamu Melayu? Apa kamu tak sayangkan bangsa? Tak cintakan Bahasa? Tak terfikirkah tentang anak-anak kampung? Jangan pentingkan diri sendiri! Jangan hina dan perlekeh bahasa kita!

kiera'sakura said...

we want jiji !!!

we want jiji !!!

:D

Ieda Al-Habsyi said...

jiji mane ko nok! sabau je lah, mama takde sugarmummy stimix yang nak kenal kan dengan kau, yang banyaknya mummy terlebih sugar adalah (diabetis!) adeh! :)

laskar pelangi said...

kesian..mesti idea banyak dah duk kumpul dalam kepala kan?

ghost writer said...

kira kau nih orang kepercayaan dia lar ek...bagus2.

Afikah Aziz said...

hehe cian menggelupur :p

Pyka Rahmat said...

watlek bro :)

Iffah Afeefah said...

ptotla ayt lain je

haha blogger jiji senget

biakan die menggelupur!(nada jht)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pki broadband lg teruk tau jiji

**::CIKNUURUL::** said...

aku xcaye la ni bukan jiji,..ni jiji laaa wehh.,.adehhh,.aku yg menggelupur,.arrgghh,.hhaahaa

~eZmALiZa~ said...

gunelah unifi... =) terbaik!!!

pesanan dari duta TM.sekian.

James Alexander said...

btol menggelupur jiji ni... hahaha...

Hanis MY said...

huk aloh guano tow...

diana said...

bagus nya kawan dia...
akak pun nak la kawan gini..
boleh tolong update blog..

heheheh

cik pulau said...

HAHAHAHAHA..
gelak jahat..

Sunah Sakura said...

ahahahahahahhahahah! ni tak kira hack la yeeee... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved