panjang ke pendek...

what ke de hal entry sesetengah blogger pendek pendek..kemetot kemetot..terencat ketumbuhan..adakah ianya disebabkan blogger tersebut kurang keyakinan terhadap entrynye senirik..ataoupon..blogger tersebut merasai kegersangan idea untuk mengarang entry sepanjang bulu dada amitabh bachan..

tak semestinya..atas keselesaan blogger tu senirik la kan..ade blogger yang sekali die hapdet hambek mak nenek panjang berjela..sampai leh simpan berkurun kurun nak membacanya..maklom la..due tige purnama baghu le nak hapdet sekali..ade blogger..sejam empat kali hapdet..tapi entry pendek2 je..macam macam le gamaknye ghupe paras entry setiap blogger..yang penting selesa..

dah tu yang pembaca ni pulak..yang pendek ke panjang yang korang suke???

p/s
yang aku paling pasti..part P/S ni..memang korang bace kan..part laen tu aku tak tau le..eheh..


bukan sekadar omongan kosong

32 comments:

Iffah Afeefah said...

aku ske y sederhana

mcm ko slalu buat la

KuNanGKuNanG said...

suka yg pendek2 je pastu ada gambar ckit..ko punye aku bc semua tau sbb klu bace cikit2 je takut terslah faham plak.hahaha...

Qaseh dalia adelia said...

kalau rajin n ada isi n ilmu yg banyak semua khatam .. sebab aku suka mmbaca , kdg2 yg pjg tu lah ada benda yg tersembunyi yang kita belum tahu , yg pendek ringkas n ada isi yg berguna juga suka .. lau xde isi tu yg tak suka huhu .. ngate aku lagi lah tu entry aku pjg hahahaks.. komen pun panjang hahahaks

Anisa Hang Tuah said...

nis suke ape2 je..
janji tak membosankan..

Sunah Sakura said...

aku suka baca yang pendek...tapi ade gak yang panjang aku baca sampai habis kalo entri dia best dan buat aku meronta2 nak bergeli2 lagi lama kat situ...erkkk~

Niena Pengembara Ilahi said...

pendek dan pengisian yg bagus tapi ai suka lelaki yg tinggi..

hellooooo.... mulut cam takde insuran je dak ni.. iskisk...

Ainul Hayat said...

Aku seuke yang sederhana . Kalau pendek2 sgt tgh feel2 nak baca tau2 dah full stop. Ganggu emosi taw. Ahakz...

p/s: Suke komen Niena Pengembara Ilahi "...ai suka lelaki yg tinggi.."

NURUL AINI NORAZMAN said...

kebanykkan entri aku suma pndek2,.klu pnjg2 orang malas nk baca la,.xpun men skip2 je,.hehhe

Munna said...

suka entry yg straight to the point dan xda bahasa rempit =)

syaz@rozelt said...

baca je semua tp ikut style penulisan la..kalau best pnjg mcm mane pon bce jugak..hihi..

aimie amalina said...

yang sedang2 sajaaaaaaa..kikiki=p

tomato said...

aku suke pendek2 tapi suke hupdate pepanjang . kahkahkah XD

Hanis MY said...

kalu blog tu besta panje2 pong kawe baco tapi gats kalu tengoh sibuk kawe keno sipe dulu bacu smula bilo tok sibuk...

kiera'sakura said...

ikut mood aku..

klu mood kegirangan rajin la aku membaca hat yg berjela2 tue smpi abis... hihihi

cik pulau said...

dua2 baca..
hahaha.
tapi pendek lagi suka la..
hahahaa

b a m b a m ' s said...

all depends on writing..

kalau best baca sampai habis..
kalau dah meleret sgt daku klik tanda pangkah.. ehhehe

miza said...

suke yang pendek pendek sebab aku suke cari point..oleh sebab itu, aku try blja dari blog ko...

blog-tips-kurus said...

p/s itu maknanya ape yek?

diana said...

akak suka entry yang tak panjang tak pendekk..
sedang2 je macam entry kita berdua..heheheheh

FasiHaH SupiaN said...

depends kepada cara penyampaian....

James Alexander said...

bila seronok dilayan, panjang ke pendek ke x kisah la bro...

kechixx said...

pendek ke panjang..kalau cara penyampaian blogger tu best..dua tiga kali aku khatam..hehehe..

yana,, said...

kalau kau punya, aku suka yang pendek2 macam ni je,, sebab kalau panjang, aku kena amik masa nak bukak google translate dulu,,

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...


Sejak dua tiga menjak ini, saya perhatikan inchik Jiji selalu menghasilkan entry pendek... Macam 'spontaneous' apekejadahnya tu lah... Dah kekeringan idea ke?


P/S : Saya hanya bergurau... Jangan ambil hati... Tiba2 terasa nak berikan komen terpanjang... Tapi takut nanti mengganggu para pengomen yang lain... Tapi apa saya peduli...

Lebih kepada merepek sudah!~

ghost writer said...

ada setengahnya biarpun pendek tapi padat beb.bukan mudah nak padatkan tulisan dari penceritaan yang penuh.malah lebih banyak main dengan pemikiran.

macam alex tulis:layan kalau ianya menarik tak kira pendek atau panjang.ia bukan soal.

Mutiara Bernilai said...

[Re-comment]

ghost writer said...

ada setengahnya biarpun pendek tapi padat beb.bukan mudah nak padatkan tulisan dari penceritaan yang penuh.malah lebih banyak main dengan pemikiran.

macam alex tulis:layan kalau ianya menarik tak kira pendek atau panjang.ia bukan soal.

...........

soal bagi aku : nikmat atau tidak pengisiannya. panjang pendek bukan masalah. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pendek sgt pun tak syok jiji...akak suka yg cam selalu.

yad'z said...

depends lah kot... aku pon suke tulis panjang2.. dah terbiase... if dah setting niat nak update pendek pon.. akan terpanjang jugak jadiknyer.. huhuhuhu....

^baju kurung^ said...

sedang2la..agak2 ssedap rse mmbacenye okla.

nurniyusoff said...

hanya blogger yang paham blogger ... keh3

Edy Zaidi said...

size doesnt matter...eh..silap..:P

ayanuts said...

xksh laa jnji isi menarik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved