apekelas doodle

eewwe...ai tak maen dudel dudel hokeh..geli yawwww..ewww gugurl la dudel dudel..kalo dodol tu boleh jugak buat makruhkan pose aii..ewww..hapekelas maen dudel dudel..ek eleh..sentap tak geng geng doodle..

ok what maen lukis doodle tak kira la apekejenis dudel sekali pon..jenis lelidi ke..ade isi sikit sikit ke.yang style tembam tembam ke..yang penting ianya satu kesenian yang lahir dari diri masing masing..nak kata nampak cam gugurl.aku tengok kiut je dudel dudel..suke je tengok..weh dah kalo kata la takleh tahan sangat dudel tu nampak cam gugurl..apa kata yang dok kata kata cenggitu..lukis doodle tu bio nampak cam hantu raya..tema doodle horror punya..bebudak tengok pon jadi cam kena santau..baghu nampak ganas..

style mendoodle pon aku tengok cam mengeratkan tali silaturrahim antara blogger je..lagi lagi dengan blogger awek..ekek..pehal le aku tak reti nak mendoodle

p/s
ni aku nak request la..apa kata yang reti dudel tu..tolong dudelkan papa mat gebu..ekekeke..



bukan sekadar omongan kosong

36 comments:

Elyana Ahmad ツ said...

aku suka gak doodle.tapi reti tgk je buat hampeh.hehe

Luqeem™ said...

nnti aku lukiskan utk ko..haha

aimie amalina said...

uhuhuhu
suke gak
tapi x reti lukih gune komputer
gune pensel pon jenuh padam berapa ratus kali..huhuhu

sakurasue said...

warghh.perenggan prtama tersentap kejap.he

yad'z said...

hahha.. cakap je lerrr ko jeles ko tak geti nak buat.. hohoho.. cer tengok doodle aku.. comelll kan? hahaha// =P

nuruashia ♥ said...

hahahah..aku nk melukis pon xreti apatah lagi nk wt doodles hampehhh

chiLleD...!! said...

ang kena lembutkan tangan tu dulu kot..baru leh mendoodle..ahakz

shiema sufian said...

macam ini pon boleh ;p

Gen2Merah said...

saya suke makan dodol, tapi x reti nak main dudel .. ehehe

ir prof dr alia rosli said...

cet, aku pun tak reti la

kechixx said...

bro..nak add umah awok..nok ata utusey petim untuk rayo nie..hehehe...nati buwi deh..;)

NOOR FATIN said...

aku xpandai buat pn. hahaha

Faaein Talip Roy said...

aku pun tak reti buat doodle ni.. lukis alien je aku tau lah..

Lea IsNaw! said...

papa mat gebu?
sapa tu

Dang Intan Duka said...

papa?? wah...
sape la gerangan nya tu??
hahah


peace

Iffah Afeefah said...

ko tak penah tgk pcm

cmne nk lukisss

tp die memang gebu n comel

wah pengsan onyang bace

SoLy SoLicious said...

reti lukis doodle pmpuan jeh...tp betol lah...sgt mengeratkan hubungan antra blogger :) dh jadik trend lak skg

auny aizie said...

dudel dudel aku mmg serius tak bleh , kelaut jadinya .

tp bab2 menyumbat dodol dlm mulut .. haaa tu kemain lajunya

MerLe said...

haha~ ko jeles eyh ji sbb xleh wat dudel.. tak kisah~ aku suka gak.. aku menyokong bakat seni org laen..baik x aku..hehe..tringin nk wt sendiri tp malas~ hOho~

papa mat gebu?

ILA HonEyBuNNy said...

doodle itu comeiii tau..hehe

wahahha....2 gambar tu doodle kah?keh3....

i'm ezza haniza said...

aku pon tak reti nak mendoodle..hehehe

Paradise Gal said...

doodle mmg comel.

Paradise Gal said...

doodle mmg comel

^baju kurung^ said...

dudel.org rajin blehla buat..tgk rse nk wat, tp tang rajin tu kureng sket

laskar pelangi said...

mmg comel auwww doodle tu semua...kreatif je masing2..cm dah setiap blog ada doodle masing2 pon..demam doodle org kata =D

delarocha said...

dodol lebih sedar dari doodle

Qaseh dalia adelia said...

comei je dudel ..dodol pun sedak gak .. hee ..tak pndai jugak ..kalau lukis kat kertas boleh lah .. kat komputer ni basikat jadi jet

Puteri Iqa Izyan said...

eh. aku tak reti dudel2 nih. ^_^

cik pulau said...

hahaha.. nt lepah g berayo umoh pcm.. lukis la dudel ke dodol..
kasi aku tgk wehh.. hehehe

nurAMALLINA said...

aku pong tak reti. malu jek. adehh

fiq. said...

wah,ingat nak ngutuk dudel tadi,,hehe,,,dudel?ok lerr

tomatokering :) said...

susah nak dodol kan ko ni . haha

Ainul Hayat said...

aku mmg satu hape tak reti dudel-dudel ni. tangan tak berseni tapi hatiku berseni...kui3...~

sergeant keroro said...

aku tak reti gak, retired da :P

Cik Bell said...

aku jeles dgn org reti buat dudel..

diana said...

tangan keras la nak but doodle..
itu pun seni jugak tu..
orang2 kreatif je yang boleh buat tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved