eii hodohnya

aku dah jatuh cinta ngan ini budak
*ini ialah entry realiti kehidupan

korang akan nampak bughuk bile...
perasan cantik comey beteiii..perasan kiut macam katon upin ipin..lepas tu buat muka sesengal mungkin..kasi masuk dalam fesbuk..twitter..tmblr..tapi yang problemonye..bila orang tengok muka anda orang rasa macam ada sumthing wrong sampai ada yang bertanya.."ini orang ke tapir..muncung semacam"..*ini siyes pernah berlaku

korang juga akan nampak huduh bile
menanges tak hengat dunia..konon mengurangkan stress dan tekanan jiwa..sampai tahap melolong merapu mencarut dan macam macam..

bila lagi korang akan nampak huduh..
bila berfesyen tak hengat orang sekeliling dok perati..pakai seluar pink baju oren  shawl berlapis tujuh lapan kaler..heels tinggi sehasta..muka punye la bertepung..bibir merah menyala ibarat sirap terlebih perasa..olololo..dah ghupe hantu pon ada..

korang akan jadi lagi huduh dan bughuk...
bila meninggalkan semayang.sebab orang yang tinggal semayang ni besenye muka die kurang ataupon takdak langsong cahaya keimanan..muke kelam semacam.tak kira la hensem ke tak.tapi tak ramai yang tertarik tengok muka manusia style tak semayang..

agak2 entry akan ada sambungan ke tak???



bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

vampire's lovex said...

pehhhh !!!


alololo.....


hahahaha

Iffah Afeefah said...

adeh sentap aku

err

mestila ade..ko kn ske kutuk2

ptutla HJ kate ko ske usha gadis shawl d mall

Encik Psychopath said...

nasib baik hensem. eh.

Kalamhati said...

huhu..huduh banga oghe klate kato..
hok tok semaye tu muko kumuh jah..hehe

Cik Eliza said...

wahaha!

terbaikkkkk!

HAHA

Etong said...

heheh agnes!
"does this count as anoyying?"
suka agnes.
hehe nice entry :)

Far8 budak baik said...

nk bergaya pun bolehh..
tapi bergaya kn dalaman dulu kn..
baru luar..
hahaha
cewahh..pandai ak berkata kata..
=)

kembatolo™ said...

jenish ore dop maye ni kito kelih muko dio pun serabut. xsedak mata memandang. ko guano jie? hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

akan bersambung dan sila sambung..hehe..

Faaein Talip Roy said...

masa zaman budak2 je aku pernah buat camtu.. bila dah dewasa ni.. tak kuasa ai..


p/s: wahai adek jiji.. blog yang terbaharu itulah blog akak sekarang.. link tu bezanya dulu nama dia faaein tapi sekarang faaeinz.. cuba cek bebetul.. dan lagi satu unfollowlah blog2 yang lama tu yer.. sekian.

butterflyana said...

mana boleh tak de sambungan?mesti adee
heppp!

Suhaili Sarif said...

teringin nak tgk cte indespicable me.huhu
geram tgk dak ni.ada link nk donlod x ustad?


ustad sila wt entry lanjutan ek
cm pendek sgt.we want more.hehe

::Cik Pija:: said...

yang last tu best. bagus2.

cpat2 buat sambungan :)

cik pulau said...

sambung la lagi , awek shawl. hahaha..

sume tuju ke awek2. muncung sedepa.. kalu laki huduh plop gano ostad??

*member laki pun oyak gtu... lalal~*

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. naseb la tak reti pakai heels ni.. kekeke..

♛ Azie Azra ♛ said...

pandai la ko. haks

MerLe said...

btul2..org yg x smyg nmpk cm something wrong somewhere je.. tu pendapat aku la..tak tau bg org laen..

Qaseh dalia adelia said...

sedap doh sero ,,,tapi aku suka nangis .. mmg buruk hehek

tomatokering :) said...

hahaha berta nanang r . -..-''

sergeant keroro said...

haha, gapo gak ji. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved