lelaki pekak

bila kaum lelaki dengor lagu membingitkan telinga yang bisa menerobos masuk gegendang telinga sehingga meleleh taik telinga..jangan dimarahi mereka..kerana..mengikut satu kajian yang dijalankan para saintis tua..memang kaum lelaki ni pendengaran die agak terbatas dan agak kurang berbanding dengan pendengaran perempuan..

maka jangan rasa cam hairan..pehal lelaki die hard fan jugak gamaknya pada lagu membingitkan..kerana mereka boleh mendengar lagu lagu yang bingit seperti mendengar lagu santai contohnya lagu raya zaiton same'on..

kalopon wanita.mereka boleh mendengar soksek soksek bisikan sesama mereka kalopon keadaan sekitar mereka hiruk pikuk jugak gamaknya..tambah tambah pulak bisikan pasal gosip..memang gegendang telinga mereka cukup pikap gaban le..yeke???


p/s
baik dengor alunan quran le jugak kan..tenang je rasennye..



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

Liyana Zahim said...

Haaa ape nih tak pahamla? Hahahah.. Oh laki ske dgr lagu kuat2 pehtu tua dpt nyaket pekak ke? Tbe2 wa lambat pikap~

Cik Bell said...

lelaki klu lmbat pikap..bagi je sedas..haha

Jiejah Gorjes said...

kalopon lelaki suke dengaq lagu cenggitu jgn la sampai buat taik telinga org lain turut meleleh :p

sergeant keroro said...

yang last tu terbaik! :P

tapi tu la, standard la dengar lagu kuat-kuat XD

Cik Eliza said...

gosip gosip~

HAHA

James Alexander said...

pompuan mmg begitu, bunyik cengkerik tengah berbual mesra pun diorang bleh dgr. lelaki mmg gerenti x dengar le bunyik cengkerik cenggitu.


dgr lagu kuat2 best. nak2 bass hunter mcm aku.

sleeping_maniac90 said...

erk, ak pn ska dgr lgu kuat2 huhuhu...


yup, dgr alunan alquran lbey bek..

NURUL AINI NORAZMAN said...

conclusion nye lelaki pekak la ea?? aku lmbt pickup skit,.hik3

ir prof dr alia rosli said...

ek?

Puteri Iqa Izyan said...

kalau perempuan suka dgr lagu degung degang? ^_^

MerLe said...

sy suka semua~

fathiahRAIHANA said...

oh pasal tu ea org laki suka cakap kuat2 ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved