lelaki mudah perasan

pesen jenis lelaki yang muda perasan memang berlambak jugak gamaknya..tambah tambah kalo ade awek dok maen jeling jeling..siap senyum senyum..memang bercambah cambah le rasa perasan tu..

korang takyah dok perasan sangat la.mane tau awek tu senyum memang sebab mulut die tu dah jenis shape cenggitu..jenis senyum je manjang..takpon jenis yang memang murah bebeno senyuman..jangan dok rasa muka tu tetiba ada ala ala pan asia..sebab tu la awek berlambak melemparkan senyuman..

lelaki pon memang mudah perasan..yang pompuan...ai rasa biasa biasa je..
aku ni laki ke pompuan..ceyt???

p/s
dialog minggu ni..
"rasa macam pernah tengok muka ostad dalam tivi le..???
ade stesen tivi ambik gambo muke aku curi2 ke pe ni..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Iffah Afeefah said...

pempuan pun ske perasan weh

lagi sensitip bab2 ni

ps: aku mmg pendek oke..ko tu tggi galah sgt

Sunah Sakura said...

ui yoo...ipah la tu mudah perasan..

farhana yusoff said...

muahaha..hakikatnya perempuan=lelaki. kalau dah orang jenis perasan nak buat camne?

James Alexander said...

kalau awek dah dok main kenyit2 mata, x kan x nak perasan gak kot..???

Umie Artoqiemie said...

kakak senior aku macam tu weh.. senyum je memanjang. dahla muka manis sekali ;D klo lelaki tengok kompem cair r, & kawan aku terperasan..

sakurasue said...

kalau mmg dah jenis kuat perasan mmg payahh...he

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perempuan pun sama lah jiji..kalau org senyum meleret mesti kita perasan..hehe.

uit?jiji masuk tv?wahhh ye kot ada org curi2 rakam muka ostad cumil ni..

unieMARKS :) said...

ala perempuan laki ni byk sama perasannye :P

FyzaLovato said...

perempuan pon same je lah. Aku pon selalu terperasan. tapi mesti pikir benda xelok lah, aku pakai senget ke, tudung aku xbetul ke, xde la sampai perasan "wahh aku cantek" haha :)

aimi adilah said...

ade ek laki yg perasan?? ahahha... bru aku taw :)

sara zainol said...

lelaki dan perempuan.. dua dua akan terperasan.. sifat itu mmg sudah ad dlm diri kita sejak azali :)

**::CIKNUURUL::** said...

aku pon xde perasaan la ji,bace entri ko ni,..huwaaaa,tp nk nanges sero,.isk isk

Hanis MY said...

ore laki mmey gitu pong haha gura jah ji,
wahh demo masuk tibi ko? nok tengok jugok...

nuruashia ♥ said...

hak9!~ kalo awek snyum2 pastu duk kenyit2 mte kt ko mmg die ske ko laa tu jiji uit..

asal ko komen cmtu kt entry aku td? aku xckp pon ko minat aku :P hak9!~

alien said...

eh ye ke
tiap2 pagi aku tgk awek kaunter pam minyak senyum2 kat gua oooo

kurius ni

sergeant keroro said...

haha, gua alien tak perasan. :P

ir prof dr alia rosli said...

aku coooooooooooool

chiLleD...!! said...

lelaki perempuan sama jer..mudah perasan..=)

Muslimah Optimis said...

hooho.. sama je laki ke pompuan

Cik Eliza said...

Aku comel Aku cantik Aku hebat

Aku rasa nak muntah darah bila taip gtu. =________="

Liyana Zahim said...

Aku ase ko ada mslh kecelaruan jantina ar wat entry camni.. Kahkahkah..

Atiqah Sa'ahiry said...

depend pada org jugak..kita memang perasan..buat2 xperasan..je//ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved