no entry????what kedehalll

no entry
entry aku dah seribu weh..korang ada.???baru terperasan..uhm2..dah agak banyak dah jugak aku menulis entry entry..tapi bukan sumer entry aku berkualiti tinggi gamaknya..hentah hentah takder kualiti..maklom le..hidop ni terkadang ada  naik..ada turun.

ada kalangan blogger yang siap mengutuk kutuk lagi mereka yang salu apdet entry berpuluh kali sehari.gila traffic ke ape weh...ada yang kata..apa yang penting dengan kuantiti...yang penting kualiti sesuatu entry tu biar ada..orang baca bior ada input..tapi aku kata..kuantiti entry dalam berblog ni..kekadang boleh menjadikan entry kita menjadi semakin berkualiti..kita akan belajar dari entry entry kita  yang sebelom ni..yang lain citer..ade aku kesah..blog aku cara aku..

bagi aku dalam setiap entry..ada pengajaran yang nyata..dan ada yang tersembunyi..atas bijak pandai kepala hotak kita je menafsirkannya..

p/s
boring betol le seminar ni..



bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

kuantiti vs kualiti? bg akulah...kalau hapdet bebanyak satu hari, tak semestetinya takde kualiti. dan kalau hapdet seminggu/sekurun sekali...kalau yg hado jek...lom tentu ada kualitinya. Kualiti diukur pd isi, cara penyampaian, penerimaan, mesej yg bagus....tak kiralah dlm gaya santai ke...brutal ke...islamik ke..jnji mendorong utk kebaikan...

FasiHaH SupiaN said...

perghhhh jiji hebatt

intan.maisarah said...

..
haa..
g seminar
tapi duk online

dush dush

Cik Bell said...

betul tu..setiap entri biasanya ada pengajaran.Semuanya mungkin tersirat.Pembaca kena pndai tgkap.kadang2 penulis pun suka bg hint2 je..ciss..:p

Syakir Rahman said...

stuju ngan statement yg las skali tuh... =D

Ainul Hayat said...

Syabas. Dah 1000 entri berjaya ko hasilkan dalam diam tak diam. Ade je pengajaran yang diselitkan dalam setiap entri. Aku dapat rasa apa yg ko cube sampaikan. Tapi segmen bergeli geli ko tu pon enjoy gak...kui3

Iffah Afeefah said...

aku 1700

tapi mcm bese

tak sume aku taip..

err betul kuantiti akan melahirkan kualiti

pestime aku stuju ngn ko

ina said...

betul! sebab dari 1 entry la kita akan belajar memperbaiki kelemahan yang ada...

wath said...

haah. setiap post ko ade bende leh blaja. sbb tu aku suke singgah :D

Qaseh dalia adelia said...

wahh tak sampai agy seribu T_T bz katakan hik2..

reenapple said...

update entry bila rasa nak... hahha
kuantiti dengan kualiti tu sama naik...
tapi dari post3 lama jugak blajar... heheh

kembatolo™ said...

bagi 3 nga aku. =.="

diana said...

kuantiti ke kualiti ke..
yang penting ada sesuatu untuk orang yang membaca..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

erm,.. yg pnting msg yg kte smpai tu brguna.. entry sy pn ntah pape je

Niena Pengembara Ilahi said...

erm,.. yg pnting msg yg kte smpai tu brguna.. entry sy pn ntah pape je

bukankosong said...

bila selalu post entry

buat kita makin pandai nk olah ayat,nak sindir,nak gurau2

kat situ rr ada kualitinyer

nuruashia ♥ said...

oooo ade seminar rupenyee hahahaha :P
hebad dh entry2 ko ni...:)

laskar pelangi said...

fuyooooo dah seribu..banyaknyaaaa..mantop pak ostad :))

Lea IsNaw! said...

wow! dh seribu

gila ah

ir prof dr alia rosli said...

aku baru 300++

miszlullaby said...

banyak betul ko entry ko..kan bagus kalau tuh duit raye untuk akak..hahahhaha...

sergeant keroro said...

wah wah, terbaik! dah seribu kot XD

aimie amalina said...

weeee
dah seribu!
besnye
betolll
bukan la nak kejar ape..tapi sume nye ada nilai kan..=]

Syara Mohammad said...

congratulations..

keep updating okay?

NURUL AINI NORAZMAN said...

dulu aku mmg tak amik peduli psal kualiti entri,.terlintas,taip dan publish,. skunk bile fllower dah brtmbah baru aku terfikir psal kualiti,.

qasehraihan said...

ko tadak khijo ko asek duk buat entry nih??hakhakhak

tomatokering :) said...

ooo ada seminar ..... haha

banyak nye weyh -..-''

kiera'sakura said...

belog kita identiti kita... =)

[sutera kasih] said...

sy belum smpai lg 1k post entri..
sy okey je yg slalu update tu, sy baca je hehe

Hansyirah Takezur said...

takde kualiti dalam seminar, so ko menambahkan kuantiti post blog.. muehehe

Liyana Zahim said...

Aku da mls nk updet2 skrg.. Pokes pde bulan pose.. Hahaha~ Yg salu updet tu biaq p la dorg rjn amat~

Hanis MY said...

hebaknyooo i likeee... stuju ji tu ji stakat ni kawe takdok baco lg entri hak duk kondem2 tu tokse eh baco, ji weh tu gambar maso demo g derak ko? kellah...kawe sero demo g banyok tepak doh ni acu kosi gak sket :)

chiLleD...!! said...

aku dtg jenguk sini sebab tiba2 aku terperasan xda update dr blog ko..bese petang2 gini dah ada 2-3 update..=)

setuju ngan last statemnt tu

MerLe said...

kuantiti... kualiti...

buat aku ingt smula pd kije je ji..huhu..

g seminar katne?

cik pulau said...

fullamakkkk..
1000 tuuuu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved