bercelaru

hurmmm..hurm..hurmm..hurmm..huisyy..macam mano ni ek..berkecelaru pemikiran ni..haram ke tak..haram ke tak..gua rasa cam haram jugak..haram la kot..ke tak haram ek..

kalo beli cekelat ke.cekedis kat kedai runcit..tapi buat buat tak ingat nak bayor..yang tu memang sah sah jadi haram...tapi kalo berak kat tandas awam berbayor..tapi tak bayor..kira tu macam berak haram ke???gua niat duit tu sedekah kat masjid tepi jamban tu ok tak...

p/s
gua syak akak penjaga kaunter jamban tu solat tarawih la kot..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

cik pulau said...

entoh ler...
bgus ler..
akak tu pun nk smyg terawih gak..
xkan nak duk tepi jamban tu 24 jam..
hehehe

Umie Artoqiemie said...

ha ha tak tau, berak haram ..haha

*aku guna nikon d5000

akoo pae said...

aik nape ko tak bayar?
letak je la duet ats meja..he3

Asyila Zainuddin said...

haha.. tak pernah pulak jd camtu,so tak tau.. ngee..

Cik Bell said...

HAHAHHA...haram berak boleh sembelit..xpe kOt tu.ceh.hua3x.

diana said...

biasanya kalau dia tak de tu maknanya time tu free je..
kecuali kat atas meja dia ada tisu atau bekas duit...
akak tau la sebab dulu kat tempat kerja akak ada makcik yang pernah kerja gitu..
soalan yang sama gini la akak tanya dia..
heheheh

Pn. Sheila said...

alamak... takut nak guna toilet tu... seraaammmmm....

Pn. Sheila said...

ajak semua la y seangkatan dgnnye... ajak2 nie jgn x dtg lak... hehehe... ugut...

sergeant keroro said...

haha, hentam sajelah. dah xde orang

Faaein Talip Roy said...

kalau aku.. letak aje duit tu.. kalau tandas jenos tak berbayar pun.. anggap aje kita bagi sedekah udah ler..

kalo hal ni bermain2 di minda ko lagi.. better ko pergi balik tnds tu.. kalo betul kena bayar.. ko bayar lah.. hidup ni simple jangan disusah2kan dengan masalah yang aku rasa ko boleh je settle..

apsal pnjg benar aku taip kat kotak komen ko pepagi ni.. hahaha..

ko kan pak ostad.. lebih tahu dari aku.. hohoho..

tomatokering :) said...

aiyokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Iffah Afeefah said...

tak kot

kire halal la

abghani said...

dulu berak kt tepi sungai..tu kira cam ner tu

Afikah Aziz said...

haaa sudah,bek g bayar skg hahaha

ina said...

pegi balik toilet tue bayo kt akak jaga toilet tue.. kate telupa nk byar smlm.. keh keh keh

unieMARKS :) said...

um.berak pakai air kan? air tu haramkah ?

syasya said...

hahha kire kite bayo gaji die cuci tandas la tu..

Anum said...

macam2
hehehehhe

intan.maisarah said...

kenapa tak letak aje duit tu atas meja ?

~.~

::Cik Pija:: said...

haahaaa berak haram?

nanti letak jela duit kat atas meja tu.

ir prof dr alia rosli said...

jadi kesimpulannya?

sara zainol said...

haha..xharam kot.. da terdesak sgt nk membuang.. haha akak yg jg pon xado.. :P

aimie amalina said...

hahhhaha
berat ni..
next time pegi tandas tu'bayo balik
hehee

kiera'sakura said...

masalah weyh klu mcm nie.. jenuh nk menahan sementara nk tunggu akak tue datang..

Liyana Zahim said...

Nape tak tgl je duet tu? Ko ni pon adoihh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved